SVI SU ČEKALI DŽEJLINU REAKCIJU: Evo kako je čestitala Mariji Šerifović rođenje SINA!

Autor:

Zabava

16.12.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejla Ramović javno čestitala Mariji Šerifović!

SVI SU ČEKALI DŽEJLINU REAKCIJU: Evo kako je čestitala Mariji Šerifović rođenje SINA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Naša slavna pevačica Marija Šerifović je juče saopštila radosne vesti i obavestila svoje fanove da je postala majka. Naime, Marija je uz pomoć surogat majke u Los Anđelesu 2. decembra dobila dečaka, kom je dala ime Mario. Vest je odjeknula kao bomba, a Šerifovićeva je juče objavila i prvi snimak svog sina.

Mnoge kolege čestitale su Mariji na radosnim vestima ispod objave, što možete videti u galeriji ispod ovog teksta. Mnoge je zanimalo i da li će se oglasiti i pevačica Džejla Ramović.

Džejla je svoju čestitku poslala javno. Naime, i ona je Mariji čestitala na sinu ispod emotivne objave.

- Da je živ i zdrav! - napisala je kratko Džejla ispod ove objave i dodala dva emotikona plavog srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Džejla Ramović čestitala Mariji

Marija se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Država gde je i njen sin, ali i majka Verica Šerifović. U Srbiju bi trebalo da se vrati do Nove godine, kako ima zakazan nastup u Zenici za ovaj praznik.

- Gradonačelnik Kasumović bio je simpatičan i ustrajan u pozivima da nastupim u Zenici, i na kraju smo se na obostrano zadovoljstvo i dogovorili. Vjerujem da su mnogi u regiji ljubomorni s obzirom da su mnogi pokušali da se dogovorimo za novogodišnji nastup ali meni je drago da sam na kraju ipak u Zenici. Bit će ludo, spektakularno i pozivam sve da dođu i da zajedno uživamo - rekla je Marija na konferenciji koja je održana povodom njenog nastupa u Zenici, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: E-stock/MIRKO RODIĆ

Marija Šerifović i Džejla Ramović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading