PRVA ISPOVEST MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica otvorila dušu nakon što je postala MAJKA: Toliko emocija od kojih stane svaki osećaj!

Autor:

Zabava

15.12.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otvorila dušu nakon vesti da je postala majka!

PRVA ISPOVEST MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica otvorila dušu nakon što je postala MAJKA: Toliko emocija od kojih stane svaki osećaj!

Foto: printscreen/youtube/marija serifovic

Popularna pevačica Marija Šerifović je početkom decembra dobila sina, kom je dala ime Mario. Dete je dobila uz pomoć surogat majke i rođen je u Los Anđelesu, a sada je objasnila kako je izgledao ovaj proces.

- Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu - kaže Marija i na pitanje kada je prvi put otputovala u Ameriku sa namerom da se raspita o surogat majčinstvu odgovara:

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, pixabay.com

Marija Šerifović

- Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo - ispričala je ona za "Blic" i dodala:

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj.

Njen sin Mario rođen je u klinici u Los Anđelesu, a pevačica je prisustvovala porođaju. Za Ameriku se odlučila jer surogat majčinstvo još uvek nije praksa u Srbiji. Sredinom novembra otputovala je u Ameriku, kako bila sa surogat majkom tokom priprema a porođaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading