MARIJA ŠERIFOVIĆ POSTALA MAJKA!

Autor:

Zabava

15.12.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica dobila bebu uz pomoć surogat majke!

MARIJA ŠERIFOVIĆ POSTALA MAJKA!

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Popularna pevačica Marija Šerifović postala je majka, saznaje "Blic". Šerifovićeva je dugo maštala o tome da postane roditelj, a dolazak bebe držan je u strogoj tajnosti, kako je trudnoću iznela surogat majka.

Pevačica je godinama želela bebu, o čemu je pričala svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji.

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je pre godinu i po dana Marija Šerifović.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović

Dok je slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, Marija je nagovestila da nešto sprema, a i tada je spomenula dolazak "Šerifovića juniora".

- Hvala vam što ste zajedno sa mnom prolazili kroz razne moje faze. Kako muzičke, umetničke, životne, karakterne, psihičke. Hvala vam što ste tu, što starite sa mnom. Sede su već krenule lagano. U našim životima imaju dva najznačajnija datumu, kada se rodite i kada shvatite zašto. Dok se ne rodi Šerifović junior vi ste do tada moje zašto. Hvala vam što ste posebni, što imam najdivniju publiku, hvala vam što ste normalni. Moja bitka nije bila nimalo laka, nije bilo lako biti drugačiji, na tom razumevanju vam posebno hvala. Potrudiću se da vam sledećih 20 godina budu jednako zabavno kao ovih prvih 20 i ujedno da vam kažem da je album gotov, jedva čekam da izađe prvoj nedelji meseca oktobra. bez vas Marija Šerifović ne postoji - rekla je Marija u videu na Instagramu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija Šerifović

Kada je pre nekoliko godina komentarisala prognozu astrologa, koji su rekli da će Marija definitivno dobiti bebu i to ne jednu već blizance, Marija je rekla: "Volela bih da nisu u pravu. Jedno dete mi je sasvim dovoljno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran Đurđević

15.12.2023 19:19

Ona je majka koliko sam i ja majka svojoj deci.