PRVI SNIMAK MARIJE ŠERIFOVIĆ SA BEBOM: Pevačica se nasledniku obratila EMOTIVNIM REČIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.12.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović objavila je prvi snimak sa bebom!

PRVI SNIMAK MARIJE ŠERIFOVIĆ SA BEBOM: Pevačica se nasledniku obratila EMOTIVNIM REČIMA! (VIDEO)

Foto: MIOMIR MILIĆ, pixabay.com

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović nedavno je postala majka, a ova vest je ekskluzivno objavljena u listu "Blic". Naime, početkom decembra rodio se dečak, a zanimljivo je da je Marija koristila usluge surogat majke kako bi ostvarila svoju želju za roditeljstvom. Ime koje je odabrala za svog sina nosi posebnu simboliku - Mario potiče od latinske reči "mare", što znači more, kao i "marem" što predstavlja muško, odnosno glavu porodice.
 

 

Ona je na Instagram profilu podelila prvi snimak sa bebom, koju je dugo očekivala.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog zivota. Rodio se Mario.
Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. 
Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu - napisala je Marija na Instagramu. 

Podsetimo, nedavno, povodom proslave 20 godina od izlaska svog prvog albuma, Marija je na svom Instagram profilu pomenula "Šerifovića juniora", nagoveštavajući da se nešto veliko sprema. Takođe, u videu na Instagramu zahvalila se svojoj publici na podršci i najavila da je album gotov, ali da jedva čeka da izađe.

Iako je ranije najavljivala napuštanje mesta članice žirija u emisiji "Zvezde Granda" kako bi postala majka, Marija nikada do sada nije otkrila da će trudnoću izneti surogat majka. Pre nekoliko godina, komentarišući prognozu astrologa o tome da će dobiti blizance, Marija je istakla da joj je jedno dete sasvim dovoljno.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading