KRILA VESTI I OD ŽIRIJA "ZVEZDA GRANDA": Ovako su reagovali na vest da je Marija Šerifović postala MAJKA, Bosanac i dalje NE VERUJE!

Autor:

Zabava

15.12.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović krila radosne vesti i od svojih kolega!

KRILA VESTI I OD ŽIRIJA "ZVEZDA GRANDA": Ovako su reagovali na vest da je Marija Šerifović postala MAJKA, Bosanac i dalje NE VERUJE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Danas je kao bomba odjeknula vest da je popularna pevačica Marija Šerifović postala majka jednog dečaka, kog je dobila uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država. Marija je dobila dečaka, kom je dala ime Mario, a sada su se oglasili članovi emisije "Zvezde Grande", te otkrili šta misle o potezu svoje koleginice.

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Marija Šerifović postala majka

- Pa kako je postala majka kada sam je videla pre mesec dana? - rekla je u prvi mah Snežana Đurišić, a potom pozvala Mariju, pa se oglasila:

- Čula sam se sa Marijom. Potvrdila je da je postala majka. Mariju poznajem od rođena, tako da sam presrećna, tako da mogu da poželim sve najbolje i njoj i mojoj drugarici Verici koja je konačno doživela da bude baka. On je govorila da će to uradi u ovoj godini. Ona je pametna neće da trubi. Tako da bravo. Čestitam svakome ko postane roditelj. Ništa ne može bolje u životu da doživi, to je razlog i cilj ovog života na planeti Zemlji - rekla je Snežana Đurišić za "SrbijaDanas".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić

- Ja ne dajem izjave preko telefona, ali ako je to istina želim mojoj koleginici Mariji sve najlepše - rekla je Viki Miljković, a kada se uverila o istinitosti ove informacije, dodala je:

- Mnogo sam srećna, baš sam se naježila kada sam videla na Instagramu, sve im najlepše želim - rekla je za "Kurir" pevačica kroz osmeh.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Viki Miljković

- Suzana i ja nismo ništa znali o tome da će se Marija ostvariti u ulozi majke. Toliko sam se obradovao, imao sam priliku da se čujem sa Marijom video pozivom, ma oduševljen sam! Mario je sladak kao med, ima plave oči i baka Verica mu po ceo dan peva Suznaninu peamu "Oči, oči"! Bravo za Mariju, prelepa vest, divna odluka, oboma im želimo svu sreću ovog sveta! Ponosni smo što smo dobili još jednog člana! - istakao je Saša Popović za "Kurir".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Saša Popović

Dragan Stojković Bosanac nije verovao u ovo.

- Ja za to ne znam i ne mogu da komentarišem - rekao je kratko muzičar za "Kurir".

Kada su mu objasnili da je pevačica objavila fotku bebe na svom Instagram profilu i da su njeni članovi porodice to već potvrdili, Bosanac je rekao:

- Ko zna ko je to mogao da objavi, ne mogu to da komentarišem - završio je Bosanac.

Republika

Foto: ATA Images

Bosanac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading