VERICA BRINE O UNUKU U AMERICI: Majka Marije Šerifović se oglasila iz Los Anđelesa!

Autor:

Zabava

15.12.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Šerifović se oglasila iz Sjedinjenih Američkih Država, gde je surogat majka na svet donela njenog unuka!

VERICA BRINE O UNUKU U AMERICI: Majka Marije Šerifović se oglasila iz Los Anđelesa!

Foto: Shutterstock,Instagram.com

Čuvena pevačica Verica Šerifović, majka Marije Šerifović, se oglasila nakon vesti da je postala baka. Naime, Marija je uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država dobila sina, kom je dala ime Mario, a ponosna baka nalazi se tamo i po svemu sudeći vodi brigu o unuku.

Mario se rodio na klinici u Los Anđelesu.

- Najsrećnija sam žena na svetu! Rodilo mi se unuče! U Americi sam i ne bih se dalje oglašavala. Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna - rekla je Verica za "Blic".

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marija i Verica Šerifović

Inače, Marija Šerifović je sa majkom Vericom otputovala u Ameriku sredinom novembra, kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj, a Marija je i prisustvovala porođaju.

Inače, Saša Popović se ranije oglasio i torkio da se učio sa njima.

- Suzana i ja nismo ništa znali o tome da će se Marija ostvariti u ulozi majke. Toliko sam se obradovao, imao sam priliku da se čujem sa Marijom video pozivom, ma oduševljen sam! Mario je sladak kao med, ima plave oči i baka Verica mu po ceo dan peva Suznaninu peamu "Oči, oči"! Bravo za Mariju, prelepa vest, divna odluka, oboma im želimo svu sreću ovog sveta! Ponosni smo što smo dobili još jednog člana! - istakao je Saša Popović za "Kurir".

Republika

Foto: Shutterstock, Republika, ATA Images/Antonio Ahel

Marija i Rajko Šerifović

Marijin otac Rajko Šerifović priznao je da je ponosan što je postao deda.

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je Rajko za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading