PLATIĆE ZA SVAKU SMRT! Izraelcima stiglo BRUTALNO upozorenje, novi RAT U NAJAVI!

Autor:

Svet

16.12.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenucima kada izvode nikad veću kopnenu ofanzivu u Gazi, Izraelci će morati da se nose s novom pretnjom iz okruženja

PLATIĆE ZA SVAKU SMRT! Izraelcima stiglo BRUTALNO upozorenje, novi RAT U NAJAVI!

Foto: Tanjug/AP

Svaki neprijateljski potez protiv Jemena imaće katastrofalne posledice, izjavio je član politbiroa pokreta Huti, Ansarulah, Ali al-Kahum.

Al-Kahum je rekao za televiziju Al Majadin da Huti neće odustati od podrške Palestincima bez obzira na pretnje SAD, Izraela ili Zapada i da će nastaviti operacije protiv Izraela.

Jemen je spreman da odgovori na bilo koje američke, izraelske ili zapadne neprijateljske poteze, istakao je Al-Kahum, preneo je Rojters.

Američka vojska je saopštila ranije u petak da su sa teritorije Jemena, koju kontrolišu Huti, pogođena dva broda koja su plovila pod liberijskom zastavom u moreuzu Bab al-Mandab u Crvenom moru.

Huti, pobunjenički šiitski pokret koji kontroliše veliki deo Jemena, izvršili su više napada na brodove u Crvenom moru i gađali dronovima i projektilima Izrael otkako je ta zemlja počela vojnu operaciju u Pojasu Gaze.

Huti su najavili da će nastaviti napade sve dok Izrael ne obustavi ofanzivu u Pojasu Gaze.

Izrael očito ne haje mnogo za ova upozorenja pošto su tokom nedelje izveli veliki broj napada čak i po južnom delu Gaze za koji su pre samo mesec dana rekli da ga neće dirati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading