JOKIĆ PRESTIGAO RASELA VESTBRUKA I REDŽIJA MILERA: Novo VREDNO dostignuće srpskog centra!

Autor:

Sport

13.05.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola nastavlja da pomera granice.

JOKIĆ PRESTIGAO RASELA VESTBRUKA I REDŽIJA MILERA: Novo VREDNO dostignuće srpskog centra!

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Minesota Timbervulfse 115:107 i izjednačili rezultat u plej-of seriji na 2:2.

Posle uvodna dva duela u Koloradu, i dve pobede Minesote, malo ko je verovao da Jokić i ekipa uspeti da zaustave neverovatnog Edvardsa i vrate neizvesnost u ovu seriju. Ipak, upravo to se i dogodilo. Nikola Jokić je bio najbolji i završio je meč sa 35 poena, sedam asistencija i sedam skokova. Posle utakmice, najbolji košarkaš trenutno u NBA je izneo svoje utiske.

- Kolektivni trud. Svi su igarli dobro. Gordon je bio neverovatan, Mari tkaođe u drugom poluvremenu. Svi su se istakli, sad treba da sačuvamo domaći teren - rekao je Jokić i dodao:

- Prošle godine smo izgubili samo jednu utakmicu od njih, ali nas je to ujedinilo i osnažilo. Primili smo udarac i uzvratili - poručio je Nikola.

Utakmica u Mineapolisu bila je 30. Jokićeva u plej-ofu na kojoj je postigao 30 ili više poena. Na taj način srpski košarkaš je prestigao Rasela Vestbruka i Redžija Milera i sada je na 22. mestu večne liste. Zaista vredno dostigniće Somborca koji nastavlja da pomera granice u NBA. Prethodno je, podsetimo, po treći put proglašen za MVP (najkorisniji igrač) NBA lige.

Da podsetimo, peti meč se igra u "Bol areni" u noći između utorka i srede od 4:30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading