MARTIN SKORSEZE RAZVEZAO JEZIK! Progovorio o glumcima, pa odabrao TRI NAJBOLJA u istoriji kinematografije!

Autor:

Zabava

13.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom godina Skorseze je radio sa nekim od najvećih glumaca svih vremena.

MARTIN SKORSEZE RAZVEZAO JEZIK! Progovorio o glumcima, pa odabrao TRI NAJBOLJA u istoriji kinematografije!

Foto: Sebastian Christoph Gollnow/dpa via AP/Tanjug

Čuveni reditelj Martin Skorseze ni u poznim godinama ne odustaje od svog poziva. Ovaj 81-godišnjak i dalje stvara remek-dela, a poslednje u nizu "Ubistva pod cvetnim mesecom" osvojilo je čak deset nominacija Oskara.

Tokom godina Skorseze je radio sa nekim od najvećih glumaca svih vremena, a sada je progovorio o svojim kolegama i rekao da, prema njegovom mišljenju, postoje tri najveća glumca u istoriji kinematografije. Njegov izbor je mnoge iznenadio.

Republika

Foto: shutterstock

 

1. Robert de Niro

Prvo mesto na Skorsezeovoj listi najboljih glumaca svih vremena zauzeo je slavni Robert de Niro. Njih dvojica su sarađivala na čak 11 filmova, a u nekima od njih ovaj glumac ostvario je svoje najbolje i najveće uloge u karijeri. Kada je jednom prilikom uručivao nagradu De Niru, Skorseze ga je nazvao "najvećim glumcem svoje generacije".

2. Adam Drajver

Republika

Foto: Credit: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

 

Najveće iznenađenjena Skorsezeovoj listi top tri najbolja glumca ikada jeste Adam Drajver sa kojim je čuveni reditelj sarađivao samo jednom. Zajedno su snimali film "Tišina", verovatno njegovom najpodcjenjenijem filmu. Iako je bio nominovan za samo jednog Oskara, ostvario je odličan rezultat na bioskopskim blagajnama, i mnogi ga smatraju briljantnim filmom koji će izdržati test vremena.

Ne mogu da vam opišem lepotu izvedbe koju sam doživeo sa Drajverom. On je jedan od najboljih, ako ne i najbolji glumac svoje generacije - izjavio je legendarni reditelj.

Republika

Foto: Profimedia

 

3. Leonardo Dikaprio

Poslednje, ali i dalje visoko mesto na Skorsezeovoj listi najboljih glumaca svih vremena zauzeo je Leonardo Dikaprio. Pojavio se u šest njegovih filmova, a Skorseze je jednom prilikom otkrio da mu je Dikaprija preporučio upravo njegov miljenik Robert De Niro.

Rekao mi je da moram da ga upoznam. De Niro u to vreme nije davao preporuke ni za koga. Tokom 23 godine snimili smo šest filmova. Imam poverenja u njega i znam da na njega mogu da se oslonim. Dikaprio je zaista jedan od najvećih glumaca u istoriji - izjavio je Skorseze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading