NIKAD NE POTCENJUJTE SRCE ŠAMPIONA! Trener Denvera citirao čuvenu izjavu: Ovaj tim nije samo JOKIĆ, IMAMO PETLJU!

Autor:

Sport

13.05.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Meloun prezadovoljan.

NIKAD NE POTCENJUJTE SRCE ŠAMPIONA! Trener Denvera citirao čuvenu izjavu: Ovaj tim nije samo JOKIĆ, IMAMO PETLJU!

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Košarkaši Denvera pobedili su Minesotu sa 115:107 u gostima i izjednačili rezultat u plej-of seriji na 2:2.

Majk Meloun, trener Nagetsa, na konferenciji za medije citirao je čuvenog trenera Rudija Tomjanovića, dvostrukog prvaka sa Hjuston Roketsima devedesetih.

- Bio je u pravu, nikad ne potcenjujte srce šampiona. Prošle godine smo u finalu pobedili dvda puta u Majamiju. Ovaj tim je testiran iznova i iznova i odgovaramo na sve što se pred nama nađe. Ova serija je daleko od gotove, ne slavimo uopšte. Ono što vidim jeste da ova ekipa veruje u sebe i jedni u druge. Onako kako treba da igra šampionski tim - rekao je Meloun i dodao:

- Podsetilo me na meč u finalu kad je Nikola bio u problemima sa ličnim greškama. Mislim da širom planete stane dah u toj situaciji. Kao i tad smo uspeli da odgovorimo. Igramo kroz Marija, Gordona, momci sa klupe su odgovorili zadatku. Jeste on tri puta MVP, ali ovaj tim nije samo Nikola Jokić, već ima puno talenta, samopouzdanja i petlje.

Govorio je i o tandemu Jokić-Marej.

- Osam godina iskustva zajedničkog igranja. Dugo su efikasni u čitanju međusobne igre i odbrane. Nije im važno ko uzima šut, već da se učini pravi potez. Defanzicni Minesote su bili potpuno uz Marija i on je uspevao da ga nađe u tom 'džepu'. Kad se to desi, kao da uzmete Rubikovu kocku, svašta može da se desi: lob, pas za otvorenu trojku ili jedan od najboljih flotera u NBA ligi. Uvek se toj akciji okrenemo i godinama su vrhunski u tome - zaključio je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading