SVE JE SPREMNO ZA NASLEDNIKA: Sin Marije Šerifović će uživati u suvom LUKSUZU, poznat datum povratka u Srbiju!

Autor:

Zabava

16.12.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je opremila svoj luksuzni stan u Beogradu na vodi za dolazak naslednika!

SVE JE SPREMNO ZA NASLEDNIKA: Sin Marije Šerifović će uživati u suvom LUKSUZU, poznat datum povratka u Srbiju!

Foto: Youtube.com/Printscreen, Instagram.com

Marija Šerifović

Popularna pevačica Marija Šerifović dobila je dete početkom decembra ove godine, uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država. Mali Mario rođen je u Los Anđelesu, gde se trenutno nalaze i Marija i njena majka Verica Šerifović. Pevačica se pre dve godine uselila u luksuzni stan u Beogradu na vodi, a početkom novembra objavila je video koji sada svima ima smisla.

Republika

Foto: Youtube.com/Printscreen, Instagram.com

Marija "majstoriše" po stanu

Naime, tada je Marija "majstorisala" po stanu, a sada je jasno da je spremala stan i opremala dečiju sobu za dolazak nasledika. Inače, njen stan ima tri spavaće sobe i dva kupatila.

Marija je nedavno otkrila i kada se vraća u Srbiju. Naime, pevačica ima zakatan nastup za Novu godinu u Zenici.

- Gradonačelnik Kasumović bio je simpatičan i ustrajan u pozivima da nastupim u Zenici, i na kraju smo se na obostrano zadovoljstvo i dogovorili. Vjerujem da su mnogi u regiji ljubomorni s obzirom da su mnogi pokušali da se dogovorimo za novogodišnji nastup ali meni je drago da sam na kraju ipak u Zenici. Bit će ludo, spektakularno i pozivam sve da dođu i da zajedno uživamo - rekla je Marija na konferenciji koja je održana povodom njenog nastupa u Zenici, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Marija Šerifović i Mario

Kako je Mario rođen 2. decembra,  izvesno je da će sve papire dobiti na vreme, te doći sa majkom Marijom u Srbiju, koja ne krije koliko je srećna što joj se ostvarila životna želja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading