JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA MARIJI ŠERIFOVIĆ: Voditeljka otkrila šta ima ZAJEDNIČKO sa pevačicom nakon vesti da je dobila SINA!

Autor:

Zabava

16.12.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se uživo u programu obratila Mariji Šerifović!

JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA MARIJI ŠERIFOVIĆ: Voditeljka otkrila šta ima ZAJEDNIČKO sa pevačicom nakon vesti da je dobila SINA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Pink/Printscreen

Juče je kao bomba odjeknula vest da je popularna pevačica Marija Šerifović dobila sina uz pomoć surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama. Dečak Mario rođen je 2. decembra u Los Anđelesu, a ovo je bila jedna od tema voditeljke Jovane Jeremić u jutarnjem programu televizije Pink.

Jovana se uživo u programu obratila Mariji i čestitala joj na sinu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić se obratila Mariji Šerifović

- Mnogo mi je drago što je ostvarila svoj cilj, zato što je bila dovoljno hrabra da u Srbiji bude svoja. Želim joj svu sreću ovog sveta. Ima svu moju podršku i zato što je izašla u javnost i rekla: "Ja sam drugačija, ali to sam ja, ne mogu da lažem ni sebe, a onda ni vas" - rekla je Jovana.

- Poštujem čestite i iskrene ljude, zato što je toga malo na javnoj sceni. Svaka joj čast na tome, žena šmeker u svakom smislu, i od srca ti čestitam na sinu, neka je živ i zdrav - dodala je Jeremićeva.

Jeremićeva je prokomentarisala i da su Marija i ona obe Škorpije u horoskopu, kao i da ih, između ostalog, krasi i izuzetan fokus u svemu što rade, što je, kako je rekla, jedna od glavnih karakteristika ovog znaka.

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Marija Šerifović i sin Mario

Marija se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde je i njen sin, ali i majka Verica Šerifović. U Srbiju bi trebalo da se vrati do Nove godine, kako ima zakazan nastup u Zenici za ovaj praznik.

- Gradonačelnik Kasumović bio je simpatičan i ustrajan u pozivima da nastupim u Zenici, i na kraju smo se na obostrano zadovoljstvo i dogovorili. Vjerujem da su mnogi u regiji ljubomorni s obzirom da su mnogi pokušali da se dogovorimo za novogodišnji nastup ali meni je drago da sam na kraju ipak u Zenici. Bit će ludo, spektakularno i pozivam sve da dođu i da zajedno uživamo - rekla je Marija na konferenciji koja je održana povodom njenog nastupa u Zenici, preneo je "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading