MARIJA ŠERIFOVIĆ PRVI PUT USNIMLJENA SA SINOM: Uzela ga u naručje, ovako ga uspavljuje! Hit snimak (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

19.12.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak koji topi sva srca!

Pevačica Marija Šerifović nedavno je postala majka, nakon što je uz pomoć surogat majke dobila sina Marija. Sada se prvi put oglasila putem društvene mreže Instagrama i otkrila pojedine detalje u vezi svoje karijere i planova za budućnost.

Naime, nakon što se javno zahvalila svim ljudima koji su uz nju od samog početka i koji joj i dalje pružaju veliku podršku, Šerifovićeva se osvrnula i na svoju koncertu turneju, koju je, kako je istakla, htela da otkaže kada je na svet stigao njen naslednik, međutim, to se neće desiti, ali nakon svih nastupa po regionu, pevačica će se povući iz javnosti na neko vreme.

- A, sada, šta idem da radim, da mućkam mleko... E, a kada sve to prođe, ja onda idem na zasluženu pauzu od pevanja, je l' to u redu, Verice? Pošteno - rekla je Marija u svom obraćanju javnosti na pomenutoj socijalnoj platformi.

Nešto kasnije, proslavljena pevačica je objavila i "stori" sa svojim sinom, prvi put pokazavši kako ga ljulja u naručju i peva mu "uspavanku", pesmu iz kultnog filma "Prljavi ples" te svima poželela laku noć, a kako to izgleda, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Podsećanja radi, Marija Šerifović je istakla da joj je potrebno vremena da sve procesuira kako bi detaljnije pričala o najradosnijim vestima koji je prate poslednjih dana.

Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete - izjavila je Marija u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading