NAŠU VODITELJKU RAZORIO SMRTNI SLUČAJ: Potresne reči kidaju dušu na komade

Autor: P. R.

Zabava

13.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti je uništile, ne može da dođe sebi!

NAŠU VODITELJKU RAZORIO SMRTNI SLUČAJ: Potresne reči kidaju dušu na komade

Foto: printscreen/youtube.com

Vest o smrti bivše učesnice muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Vesne Kuprešak, duboko je potresla sve koji su je poznavali. Podsećanja radi, Vesna je preminula u 55. godini nakon hrabre borbe sa opakom bolešću. Poznata po svom sjajnom karakteru i velikoj borbenosti, pevačica je ostavila dubok trag kako u muzičkom svetu, tako i među svojim kolegama i prijateljima.

Nakon tužne vesti, brojne kolege su se oglasile kako bi uputile poslednje reči oproštaja, a ovim tragičnim povodom oglasila se i voditeljka Dragana Katić, koja je izrazila je svoje saučešće potresnim rečima.

- Beskrajno mi je žao divne, plemenite i hrabre žene. Neka počiva u miru - rekla je Katićeva sa tugom u glasu, nakon čega se emotivnim rečima od Vesne oprostio i pevač Željko Samardžić:

- Počivaj u miru draga Vesna.

Inače, Vesna Kuprešak je važila za omiljenu koleginicu, budući da je pružala bezrezervnu podršku svim veteranima tokom šoua "Nikad nije kasno". Iako je vodila tešku bitku protiv bolesti, pevačica je uvek zračila osmehom. Govoreći o svojoj najtežoj borbi, isticala je važnost duhovne snage i podrške u procesu oporavka.

- Bila sam potpuno druga osoba, ne duhom samo fizički, a onda je usledila prava borba, kako duhovna tako i za zdravlje. Oporavak od mesec dana, zatim hemioterpije, 6 agresivnih i 17 bioloških zbog kojih je kosa počela da mi opada. Kako nisam želela da gledam da ostajem bez kose, sama sam obrijala glavu - pričala je Vesna koju je samo jedna preskočena kontrola koštala zdravlja.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Vesna Kuprešak

- Rak je mnogo podmukla bolest, a preventiva, tačnije redovna kontrola je ipak najeftinija opcija, to sam se uverila na sopstvenoj koži. Do 2018-te godine sam redovno išla na preglede, ali sam narednu preskočila sa izgovorom „sutra ću“, to sutra je potrajalo. Došla je 2019. i početak pandemije. Stomak je počeo da mi otiče, pa sam potražila mišljenje interniste, a potom i ginekologa. Kad sam čula tačnu dijagnozu, bila sam očajna, u mene je ušao strah i tonula sam u laganu depresiju - govorila je nekadašnja takmičarka za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading