EVO KO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ: Bogati biznismen koji se bavi ozbiljnim poslom (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je frajer koji je osvojio srce voditeljke Pinka!

EVO KO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ: Bogati biznismen koji se bavi ozbiljnim poslom (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić javno je priznala svoju novu ljubavnu vezu, a iako je najpre vešto krila njegov identitet, sada je po prvi put podelila zajedničke fotografije sa svojim izabranikom na društvenoj mreži Instagram, otkrivajući o kome se, zapravo, radi.

Naime, autorka emisije "Novo jutro" na televiziji Pink priznala je da je njeno srce osvojio izvesni Dragan Stanković, 14 godina stariji biznismen od nje, koji važi za jednog od najuspešnijih privrednika u Srbiji, međutim, voditeljka je otišla korak dalje i istakla da je on najveća ljubav njenog života.

Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - istakla je Jeremićeva u svojoj objavi na pomentuoj socijalnoj platformi.

Podsećanja radi, portal Republika je došla do prvih fotografija Jovane Jeremić sa novim, starijim izabranikom, a čini se da je voditeljka srećnija nego ikada, što se da zaključiti upravo na osnovu ovih fotografija, na kojima uživa u njegovom naručju.

Jovana se, inače, razvela od svog prvog supruga Vojislava Miloševića, sa kojim je dobila ćerku i ovo bi joj bio drugi brak, a uvek je pričala da želi kraj sebe imati imućnog muškarca:

- Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan deo. Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi posle shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje sem mojih najbližih prijatelja - rekla je jednom prilikom Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Beogradjanka

13.12.2023 20:50

Odvratni su.