PRVE FOTOGRAFIJE JOVANE JEREMIĆ SA 14 GODINA STARIJIM DEČKOM! Voditeljka i biznismen u strasnom zagrljaju, evo šta o svemu kaže ona!

Autor:

Zabava

13.12.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom.

PRVE FOTOGRAFIJE JOVANE JEREMIĆ SA 14 GODINA STARIJIM DEČKOM! Voditeljka i biznismen u strasnom zagrljaju, evo šta o svemu kaže ona!

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je priznala da je u vezi sa 14 godina starijim biznismenom, a njegov identitet krije. Ubrzo je objavila fotografiju na kojoj se drži za ruke sa muškarcem koji je u odelu, a na ruci ima skupoceni sat.

- Kada vas čini potpunim, e to je ljubav. Pun krug. Sve ostalo su neke vrste interesa. Ovo ili onog - napisala je Jovana i dodala emotik srca, kao i emotikon lava.

- Dobih i prsten, sad je slika kompletna. Dovoljno je da pomislim i to se ostvari kada želiš čistog srca bez interesa. Samo jer voliš - napisala je Jovana i krenule su da pljušte čestitke.

Republika

Foto: Republika

Jovana Jeremić

 

Mi smo došli do prvih fotografija Jeremićeve sa novim, starijeg izabranikom, a čini se da je voditeljka srećnija nego ikada, što se da zaključiti upravo na osnovu ovih fotografija, na kojima uživa u njegovom naručju.

Pozvali smo Jovanu za komentar, ali je istakla da i dalje ne želi da priča o privatnom životu, već da sve ide nekim svojim tokom:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić

 

- Ne bih komentarisala nista za sada. O privatnom životu u narednom periodu ne bih ništa govorila. To je sve - rekla je Jovana za Republiku.

Podsetimo, Jovana se razvela od svog prvog supruga, sa kojim je dobila ćerku i ovo bi joj bio drugi brak, a uvek je pričala da želi kraj sebe imati imućnog muškarca:

- Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan deo. Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi posle shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje sem mojih najbližih prijatelja - rekla je jednom prilikom Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
gago

13.12.2023 12:14

Ljubav za sve pare.