JOVANA JEREMIĆ PRVI PUT POKAZALA DEČKA: Više nije mogla da skriva imućnog biznismena! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka iznenadila ovim potezom!

JOVANA JEREMIĆ PRVI PUT POKAZALA DEČKA: Više nije mogla da skriva imućnog biznismena! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je šokirala javnost kada je otkrila da je u vezi sa 14 godina starijim biznismenom, čiji identitet još uvek krije od javnosti. Iako je pre samo nedelju dana tvrdila da će svoju vezu držati podalje od očiju javnosti, nije odolela da na društvenim mrežama pokaže delić svog imućnog partnera.

Na nedavnom venčanju partnerovog sina, Jovana je prvi put javno progovorila o misterioznom muškarcu, ističući da je pronašla "moćnijeg muškarca od sebe". Često ističe da je partner veoma pažljiv prema njoj i da joj poklanja skupocene poklone, ali identitet i detalje o njihovoj vezi i dalje drži u tajnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić novi dečko

Jovana je objavila fotografiju na kojoj se drži za ruku sa imućnim muškarcem, koji je u odelu, sa skupocenim satom na ruci, ali ipak ništa više od ruke nije želela da pokaže.

- Kad vas čini potpunim, e to je ljubav. Pun krug. Sve ostalo su neka vrsta interesa. Ovo ili onog - napisala je voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading