JOVANA JEREMIĆ U VEZI SA 14 GODINA STARIJIM: Voditeljka konačno otvorila karte o svom dečku: IMUĆAN JE!

Autor:

Zabava

14.11.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka za Republiku progovorila o svom emotivnom partneru!

JOVANA JEREMIĆ U VEZI SA 14 GODINA STARIJIM: Voditeljka konačno otvorila karte o svom dečku: IMUĆAN JE!

Foto: Instaram.com/jeremicjovana

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, priznala je da je srećna u ljubavi i da ima dečka koji je od nje stariji 14 godina. 

- To sam ja kraljica i lavica džungle, srpskog šoubiza - započela je Jovana i dodala: "Ceo stan je u znaku Lava i upoznala sam jednog Lava. Moj sadašnji partner je Lav u znaku kao i moj prvi muž. Našla sam dečka, imućan je, ne voli da se slika, stariji je od mene 14 godina - govorila je ona, pa dodala:

- Neću reći ništa više od toga - poručila je Jovana Jeremić za Republiku. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Podsećamo, Jovana je nedavno imala rođendansku proslavu, na kojoj je tokom razgovora za medije prvi put komentarisala svog novog partnera i bivšeg muža Voju. 

- On će uvek imati moju podršku, to će uvek biti tako. Mnogo mi je drago zbog našeg odnosa sada. A novi neko... Možda postoji, eto, prvi put neko ko mi je intrigantan posle razvoda. Bilo je tu muškaraca, ne kažem, nisam svetica. Ja volim da vodim ljubav samo sa čovekom kog volim. Muškarac ovaj nije mlađi. Pojavio se neko dostojan Jovane Jeremić... Da li je javna ličnost? Možda, možda - pričala je Jovana tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Virtuelna stvarnost

15.11.2023 07:30

Koji li je taj srecnik, koji je u vezi sa dvorskom ludom?