JOŠ JEDAN SRPSKI POLITIČAR POSTAJE TIKTOKER! Siniša Mali otvorio profil na ovoj popularnoj društvenoj mreži (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.11.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kratkom videu, ministar Mali se osvrće na činjenicu da je još jedan političar postao deo TikToka, ali i da mnogima finansije predstavljaju misteriju.

JOŠ JEDAN SRPSKI POLITIČAR POSTAJE TIKTOKER! Siniša Mali otvorio profil na ovoj popularnoj društvenoj mreži (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/mali.sinisa

Siniša Mali, ministar finansija, nedavno se pridružio sve popularnijoj društvenoj mreži TikTok. U svom prvom videu, Mali se obraća korisnicima šaljivo komentarišući svoj dolazak na ovu platformu, ističući da mu je ona još uvek misterija.

Ministar Mali je prvi put progovorio na TikToku, a svoj nalog je otvorio kako bi približio finansije mladim generacijama i na zabavan način. Uprkos tome što je poznat po svojim ozbiljnim političkim funkcijama, Mali je pokazao da ima smisla za šalu i da se ne libi da se pridruži popularnim društvenim mrežama.

U kratkom videu, ministar Mali se osvrće na činjenicu da je još jedan političar postao deo TikToka, ali i da mnogima finansije predstavljaju misteriju. Ovom prilikom, Mali je pozvao svoje pratioce da zajedno istraže ovu društvenu mrežu i da mu se pridruže u gledanju njegovih budućih videa.

 

@mali.sinisa Možda su nekom finansije komplikovane, ali je meni ovaj TikTok tek misterija. 👀Gledamo se! #Srbija #ekonomija #finansije ♬ original sound - Mali.Sinisa

 


Pored toga što je poznat po svojim političkim aktivnostima, ministar Mali je i jedan od retkih političara koji se oprobao na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Njegov dolazak na TikTok može se smatrati i pokušajem da se političarima približi mlađa publika i da se na taj način promovišu finansijske teme.

Iako je ovo prvi put da se Mali pojavljuje na TikToku, sigurno neće biti poslednji. Ministar je već najavio da će svojim pratiocima na ovoj mreži pružati zanimljive informacije o finansijskim temama, ali i da će se truditi da ih uključi u svoj rad na jedan drugačiji i neformalniji način.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading