VERILA SE JOVANA JEREMIĆ?! Voditeljka Pinka pokazala ogroman DIJAMANTSKI PRSTEN (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka podelila lepe vesti!

VERILA SE JOVANA JEREMIĆ?! Voditeljka Pinka pokazala ogroman DIJAMANTSKI PRSTEN (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Voditeljka "Novog vikend jutra" Jovana Jeremić, iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavivši fotografiju na kojoj se vidi dijamantski prsten na njenoj ruci. Iako je blještavi prsten bio u fokusu, Jovana nije želela da otkriva detalje o njemu, a svi su odmah posumnjali da se verila.

Naime, voditeljka je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj pozira sa rukom ispruženom prema kameri, a na njenom prstu se jasno vidi veliki dijamantski prsten. Ova objava je izazvala veliku pažnju među njenim pratiocima, koji su odmah počeli da se pitaju o čemu se radi.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić instagram

Jovana nije dugo držala svoje pratioce u neizvesnosti, već je u komentarima ispod objave napisala da će uskoro otkriti sve detalje. Ova tajanstvenost je samo još više zainteresovala javnost, koja je počela da nagađa o mogućim razlozima za pojavljivanje dijamantskog prstena na Jovaninoj ruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading