HOSPITALIZOVANA VIKI MILJKOVIĆ: Pevačici narušeno zdravlje, lekari odmah reagovali! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah dobila terapiju!

 

 

Na otvaranju jednog prestoničkog kluba našla se folk pevačica Viki Miljković, koja se ovom prilikom priznala da ima ozbiljan zdravstveni problem.

- Kad sam slobodna, želim da vreme provedem sa porodicom, pogledam neki film, pročitam neku knjigu... Imala sam upalu uha, još uvek me to muči, ali pijem anitbiotike, sada se to smanjilo. Brzo smo reagovali, rešilo smo, dobila sam to u Berlinu, ali se to nastavilo i ovde kad sam se vratila - istakla je Viki za Republiku, te se osvrnula i na jedno romsko veselje, na kojem je nedavno nastupala, te spomenula zabranu:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković

- Ne, to uopšte nije istina. Prosto, da biste emitovali neki nastup ili koncert mora da postoji neka dozvola. Mora da postoji adekvatan ton kako se prenosi, a ovo je u ružnom kontekstu prenešeno. Ceca i ja smo baš to komentarisale konkretno neku emisiju gde su se prenosila druga romska veselja, kako su u ružnom kontekstu preneli utiske i o pevačima, i same ljude sa svadbe. To su pre svega jako fini i kulturni ljudi - rekla je Viki.

- Smeta mi što su oni sve predstavljali na neki smešan način. Ja ljude delim na dobre i loše, isto kao što delim i muziku na dobru i lošu. To će vam prvi reći moji kandidati iz "Zvezda Granda" - dodala je Miljkovićeva za Republiku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.11.2023 23:35

O kakvoj ti muzici pricad, seljancuro neopevana