NAŠ GLUMAC POSTAO KOST I KOŽA: Fotografija ledi krv u žilama, evo kako izgleda (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.11.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo izdanje našeg glumca zabezeknulo javnost!

NAŠ GLUMAC POSTAO KOST I KOŽA: Fotografija ledi krv u žilama, evo kako izgleda (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Film "Čuvari formule" podigao je veliku prašinu kod publike i filmskih kritičara širom Evrope, a mnogi ne znaju koliko su se pojedini glumci žrtvovali zarad uloga, među njima je i mladi umetnik Jovan Jovanović, koji je za potrebe filma morao da postane "kost i koža".

Naime, Jovanović je igrao jednog od tri studenta koji su ozračeni u institutu Vinča, gde se sprovodio tajni projekat. Smrtonosna doza zračenja značila je da je glumac morao da izgubi mnogo kilograma, kako bi što uverljivije izgledao kao bolestan čovek.

Krenuo sam sa 96 i završio sa 79 kilograma. Dva i po meseca je trajala borba da smršamo. Nakon zadnjih scena smo otišli na obilni doručak. Od tog trenutka nisam prestao da jedem. Sada imam 23 više nego na snimanju - otkrio je mladi glumac pred beogradsku premijeru filma.

Inače, Jovan je sada na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju tokom procesa mršavljenja, na kojoj je kost i koža, a mnoge je uspeo i da nasmeje jer je tako isušen, zagrlio kolege Branka Jankovića i Andriju Kuzmanovića, koji su u tom trenutku imali mnogo više kilograma od njega.

Bane i Kuzma su preuzeli sve moje obroke tokom pripreme za “Čuvare formule” - poručio je Jovan, te otkrio da je fotka nastala u maju 2022. godine u Zvezdara teatru pre igranja predstave Osama kasaba u Nju Jorku.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovan Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading