KAĆA, ČIJU SI TO GLAVU UZELA?! Šok izdanje Katarine Živković, niko ne može da je PREPOZNA od silnih operacija! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Katarina Živković preterala sa operacijama, presudite sami!

 

 

Pevačica Katarina Živković proslavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kada je sa samo 18 godina osvojila ceo region svojim glasom i stasom. Međutim, godinama se njen izgled drastično menjao, a sada lepuškastu Kaću iz Leskovca niko ne može ni da prepozna.

Naime, Živkovićeva je od samog početka karijere prošla kroz značajne promene u svom fizičkom izgledu, i to bez skrivanja. Na audiciji se pojavila kao devojčurak, obučena skromno u jednostavan džemper, pred tadašnjim žirijem, kada je negovala priordan izgled. Ipak, nakon brojnih estetskih intervencija i korekcija, Kaća je sada potpuno neprepoznatljiva.

Ona se sinoć pojavila na jednom prestoničkom događaju, a kada je kročila na crveni tepih kako bi je predstavnici sedme sile fotografisali, većina je u prvi mah nije prepoznala.

- A šta sam tačno promenila? Morate da mi kažete. Ništa nisam menjala... Samo nemojte da mi kažete da sam smršala! Ljubav je uvek tu, uvek je prisutna - istakla je Kaća za Republiku tom prilikom, ne želeći da komentariše svoj fizički izgled.

Republika

Foto: Republika TV

Kaća Živković

U prilog ovome svedoče i komentari na društvenim mrežama, u kojima su je fanovi iskritovali da je preterala sa korekcijama, te da više ne liči na sebe.

"Ženo, prestani više sa korekcijama", "Počinješ da ne ličiš na sebe", Šta je ovo, preteruješ bre", "Čiju si to glavu uzela, ne zezaj se više", "Ovo prelazi u ozbiljnu zavisnost, ovo nije naša Kaća", "Šta joj se dešava, više ništa na njoj nije prirodno", samo su neki od komentara njenih fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

08.11.2023 17:09

Seljanka iz Leskovac