MILOJEEE, VRATI SEEE, DELIJE TVOJE NE MOGU BEZ TEBEEE! Navijači Zvezde spremili crveni karton Baharu

Autor:

Sport

08.11.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdaši smatraju da bi Vladan Milojević, sa ovim timom i budžetom, uradio više od Izraelca u Ligi šampiona.

MILOJEEE, VRATI SEEE, DELIJE TVOJE NE MOGU BEZ TEBEEE! Navijači Zvezde spremili crveni karton Baharu

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Lajpciga sa 2:1 na svojoj Marakani u četvrtom kolu Lige šampiona i ostali bez teoretske šanse da dočekaju proleće u elitnom takmičenju. Sada je na izabranicima Baraka Bahara da pokušaju da spasu što se spasti može, da pokušaju da savladaju Jang bojs u gostima i tako se izbore za treće mesto koje vodi u Ligu Evrope. Ili bar da se nadaju bar remiju i da će do kraja takmičenja u G grupi imati bolje rezultate od Švajcaraca.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Barak Bahar

Dobili su fudbaleri veliku podršku od delija posle utakmice na zboru podno severne tribine koji je uprkos kiši potrajao više od pola sata, a poruka je bila jasna "hoćemo titulu". Međutim, osim u Ligi šampiona, crveno-belima ne ide dobro ni u Superligi gde Partizan ima šest bodova prednosti, a kao glavnog krivca za to zvezdaši navode izraelskog trenera. Delije smatraju da Bahar nije ispunio ni delić od onog što se očekivalo, za takvu platu i sa najskupljim timom u istoriji kluba, pa su mu već spremile crveni karton, posležutog koji su mu pokazali posle remija sa TSC u zaostlaom meču osmog kola Superlige.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Ali to nije sve, navijači Zvezde već znaju kog hoće na klupi, a to je Vladan Milojević, trener koji je dva puta vodio Zvezdu u Ligi šampiona. Miloje je u prvom mandatu sa crveno-belima u elitnom takmičenju osvojio četiri boda, a osim spektakularne pobede nad Liverpulom (2:0) odigrano je 0:0 sa Napolijem. Imajući to u vidu, zvezdaši smatraju da bi sinoćnji ishod bio drugačiji da je Srbin bio na klupi umesto Izraelca.

 

 

Imala je Zvezda i sledeće godine pobedu u Ligi šampiona pod Milojevićem, odnosno tri boda posle trijumfa nad Olimpijakosom (3:1), pa su lakše pala iživljavanja Bajerna (0:6, 3:0) i Totenhema (0:4, 5:0). Sve ukupno za tri sezone Zvezda je u evropskim kvalifikacijama bila perfektna jer je prošla u svih 12 dvomeča i sakupila dovoljno bodova za UEFA rang-listu koeficijenata koji su i doneli direktan plasman u Ligu šampiona ove sezone. Sve ukupno, Milojević je imao 14 pobeda na klupi Zvezde u Evropi na 44 meča. Zato su delije ubeđene da bi on uradio više da je imao budžet i odrešene ruke u sastavljanju tima kao Bahar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Мида

08.11.2023 18:06

Терзић нека врати. Станове и Милоја и Борјана!!!!

marko

08.11.2023 19:21

Dejan Stankovic je najbolja opcija ali nije realno da on dodje u ovom trenutku. Zato najbolje Vladan Milojevic

Armagedon

09.11.2023 16:57

Kakav Miloje. Pa on je primao po 6 komada od svake iole ozbiljnije ekipe. Najgora igra, bez ideje, samo bunker pasta bude. Ljudi urazumite se.

Ilija Visnjic

10.11.2023 19:29

Milojević je Tesla za Ovog Imati sve a ne uraditi nista sramota.MILOJE VRACAJ SE U ZVEZDU.