ALBANCI SKOVALI PAKLENI PLAN ZA MARAKANU: Presretnuta komunikacija mučkih provokatora

Autor:

Sport

07.11.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše bezbedonosne službe u saradnji s inostranim kolegama čine sve da se večeras spreči novi "slučaj dron".

ALBANCI SKOVALI PAKLENI PLAN ZA MARAKANU: Presretnuta komunikacija mučkih provokatora

Foto: Tanjug/AP

Navijač sa zastavom Albanije u Madridu

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras Lajpcig (21.00) u četvrtom kolu G grupe Lige šampiona u nameri da pobedom ostanu u trci za prva dva mesta koja vode u proleće u elitnom takmičenju. Međutim, osim fudbalera nemačkog tima, posao izabranicima Baraka Bahara žele da zagorčaju i albanski mučki provokatori.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Naše bezbedonosne službe su, u saradnji s inostranim kolegama, došle do operativnih saznanja da navijači albanskog porekla planiraju da se infiltriraju među oko 500 očekivanih simpatizera "bikova" kako bi napravili haos na utakmici. Prema informacijama koje su dobijene iz presretnute komunikacije u inostranstvu, mučki provokatori su skovali pakleni plan da se među Nemcima provuku do "kaveza" Marakane i da tamo rašire albanske zastave i zastave Velike Albanije. Sve kako bi novim "slučajem dron", kao i 2014. na stadionu u Humskoj tokom meča između Srbije i Albanije, izazvali  burnu reakciju delija, haos uz intervenciju policije, a onda i drakonske kazne za Zvezdu i srpski fudbal.

Da je ovako nešto moguće, videli smo koliko tokom prvog meča dva tima na Red bul Areni. Tada su trojica Albanaca planirala da zastavom Albanije provociraju delije tik iznad njihovog kopa i da tako izazovu burnu reakciju. Srećom, najvatrenije pristalice srpskog prvaka nisu nasele na provokaciju, nego, kada su videle šta se sprema, obavestile su organe reda koji su bili ispred njih, pa je pravovremenom reakcijom redara sve sprečeno na vreme. Oni su odneli delegatu pomenutu zastavu.

 

 

Takođe, kako je Republika ekskluzivno pisala isto veče posle te utakmice, zvezdaši su "skinuli" zastavu nepostojeće tvorevine velike Albanije kojom su mučki provokatori hteli da izazovu burnu reakciju i drakonsku kaznu za Zvezdu. Srećom, delije su gerilskom akcijom osujetile plan mučkih provokatora da naprave novi skandal nesagledivih razmera.

Foto: Republika

"Skinuta" zastava velike Albanije u Lajpcigu

Tako je zastava velike Albanije umesto na tribini završila tamo gde joj je i mesto, pored WC šolje jednog od toaleta na Red bul areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading