EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Zvezdaši ZAUSTAVILI provokatore! DELIJE RAZBUCALE VELIKU ALBANIJU!

Autor:

Sport

25.10.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdaši "skinuli" domaćinima zastavu nepostojeće tvorevine kojom su hteli da izazovu burnu reakciju i drakonsku kaznu za Zvezdu.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Zvezdaši ZAUSTAVILI provokatore! DELIJE RAZBUCALE VELIKU ALBANIJU!

Foto: Republika.rs

Lajpcig je bio ceo crveno-beo. Navijači Crvene zvezde izvršile su desant na taj nemački grad i okupirale ga. Oko 5.000 delija iz svih delova Evrope bodrilo je sinoć izabranike Baraka Bahara na gostovanju u trećem kolu G grupe Lige šampiona, a bez obzira na rezultat (3:1), znatno malobrojniji zvezdaši su isparirali domaćim navijačima na stadionu.

Grmelo je "Crvena zvezda, aleeee" na Red bul areni, a sve je znatno pomogao i organizator koji je masu razgalio pustivši s razglasa pesmu "Mladići borovi...". Međutim, to nije ono najvažnije.

Delije su gerilskom akcijom osujetile plan mučkih provokatora da naprave novi skandal nesagledivih razmera. Naime, pojedini navijači Lajpciga, očigledno albanskog porekla, imali su nameru da na tribine unesu zastavu nepostojeće tvorevine Velike Albanije, istom onakvom koja je na dronu letela iznad stadiona Partizana 2014. kada je prekinut meč između Srbije i Albanije, i da njom provociraju delije u nameri da izazovu burnu reakciju i drakonsku kaznu za Zvezdu.

Foto: Republika.rs

 

Umesto toga, zvezdaši su im "skinuli" zastavu i ona je završila tamo gde joj je i mesto, pored WC šolje jednog od toaleta na Red bul areni.

Koliko su delije bile patriotski nastrojene svedoče i pesme koje su pevali po gradu. Grmelo je Lajpcigom "Kosovo je Srbija", kao i poznata pesma "Marš na Drinu", ali i "Pune tribine ludih navijača" i "Zvezda mi je sve".

Korteo navijača krenuo je od Ričard Vagner placa ka stadionu. Sve uz spektakularnu bakljadu, koja je nebo obojila u crveno, a čak su sve u neverici gledale i jake policijske snage, koje su pratile zvezdaše sve vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading