IVANIĆ ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Čuo sam ih SVIH 90 minuta! Krivo mi je zbog OVOGA!

Autor:

Sport

25.10.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli novi poraz u Ligi šampiona.

IVANIĆ ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Čuo sam ih SVIH 90 minuta! Krivo mi je zbog OVOGA!

Foto: FK Crvena zvezda

Utiske posle poraza od RB Lajpciga rezultatom 3:1, izneo je fudbaler Crvene zvezde - Mirko Ivanić uz posebnu pohvalu zvezdašima koji su došli u velikom broju u Nemačku. 

- Mogli smo da izvučemo remi, jer smo imali naše šanse, ali ih nismo iskoristili. Postigli smo jedan gol, a oni su kažnjavali naše greške, i pokazali da su vrhunska ekipa. Želeli smo i mi da im uzvratimo na taj način, ali mi je žao što nismo izvukli više iz toga i ostvarili bolji rezultat. Krivo mi je i zbog drugog poluvremena, jer smo zaista sjajno ušli u nastavak igre, a primili gol. Imali smo utakmicu i osećali da možemo da izjednačimo, ali nismo uspeli, već su oni dali drugi gol i utakmica je otišla u tom pravcu - počeo je Ivanić. 

 
Podrška navijača je bila fascinantna.
 
- Hvala zvezdašima. Znali smo da će ih biti, ali nismo očekivali ovoliko. Osećaj je bio kao da igramo u Beogradu, jer su se čuli svih 90 minuta. Hvala im od srca, jer znam mnoge ljude iz Srbije, Republike Srpske, Nemačke i Austrije koji su došli na utakmicu, kao i moji iz Bačkog Jarka - zaključio je Ivanić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading