DELIJE NISU NASELE NA PROVOKACIJU ALBANACA! Osujetile pakleni plan tajne službe da se Srbi predstave kao zlikovci

Autor:

Sport

27.10.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprečena skandalozna namera albanskih provokatora.

DELIJE NISU NASELE NA PROVOKACIJU ALBANACA! Osujetile pakleni plan tajne službe da se Srbi predstave kao zlikovci

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su i drugi poraz u Ligi šampiona, pošto su u sredu poraženi na terenu Lajpciga rezultatom 1:3, u okviru trećeg kola najelitnijeg klupskog ranga.

Izabranici Baraka Bahara i u ovom meču imali su podršku najvatrenijih pristalica, pošto su delije u velikom broju došle da podrže svoje ljubimce i na gostovanju nemačkom viceprvaku.

Duel na Red bul areni obeležio je, srećom, manji incident, zahvaljujući smirenosti zvezdaša, koje su pokušali da isprovociraju albanski navijači u dobro skovanom i režiranom planu. Kažemo pokušali, jer su na vreme sprečeni u tome, od strane obezbeđenja, koje se nalazilo ispred tribine gde su bile smeštene pristalice Crvene zvezde.

Foto: Starsport

 

Naime, trojica Albanaca planirala su da zastavom Albanije provociraju delija tik iznad njihovog kopa i da tako izazovu burnu reakciju. Srećom, najvatrenije pristalice srpskog prvaka nisu nasele na provokaciju, nego, kada su videle šta se sprema, obavestile su organe reda koji su bili ispred njih, pa je pravovremenom reakcijom redara sve sprečeno na vreme. Oni su odneli delegatu pomenutu zastavu.

Ali to nije sve. Kako saznaje "Republika", iza celog pokušaja da se izazove incident na štetu Zvezde i srpskog fudbala i našeg naroda, stoji albanska organizacija, odnosno tajna služba potpomognuta brojnom albanskom zajednicom u Nemačkoj. Njihov pakleni plan je bio da se delije isprovociraju na burnu reakciju, da interveniše policija, da ih izbaci sa stadiona a onda da se srpski navijači prikažu u svetu kao zlikovci. Usput, insistiralo bi se na drakonskoj kazni za Zvezdu, pa i izbacivanje iz evropskih takmičenja na duže staze.

Podsetimo, kao što je naš portal ekskluzivno pisao to veče, osujećen je još jedan sličan incident! Naime, albanski provokatori su pokušali da unesu zastavu "velike Albanije" na stadion, međutim, njihove namere su osujećene još u hodnicima, pa je sporna zastava završila pored wc šolje, u toaletu na stadionu Lajpciga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading