LJUBIMAC DELIJA JE NAJBOLJI U LIGI ŠAMPIONA! To stvara VELIKI PROBLEM Zvezdi! Evo i zbog čega?

Autor:

Sport

27.10.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman crveno-belih Omri Glazer blista u Ligi šampiona.

LJUBIMAC DELIJA JE NAJBOLJI U LIGI ŠAMPIONA! To stvara VELIKI PROBLEM Zvezdi! Evo i zbog čega?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Čuvar mreže Crvene zvezde Omri Glazer posle tri utakmice u Ligi šampiona, prema statistici je najbolji golman Lige šampiona.

Reprezentativac Izraela briljirao je na golu srpskog prvaka u utakmicama protiv Mančester sitija, Jang Bojsa i Lajpciga, postavivši rekord s čak 24 intervencije, po čemu je najuspešniji kada se gleda učinak svih "jedinica" u najelitnijem klupskom evropskom rangu.

Veliki problem je što i pored Glazerovih bravura tim trenera Baraka Bahara kaupitulirao osam puta, po čemu je, zajedno sa rivalom iz grupe švajcarskim Jang Bojsom, druga najslabija odbrana u Ligi šampiona, odmah i za belgijskog Antverpena koji je u tri utamkice primio neverovatnih 12 pogodaka.

Foto: Starsport

 

Kada se preciznije pogleda statistika, činjenice govore da su rivali Crvene zvezde uputili 32 udaraca u okvir izraelskog golmana, što je više nego mnogo u najjačem takmičenju kao što je Liga šampiona.

Podatak koji posebno brine je ukupan broj udaraca upućen prema Glazeru, čak 81, što znači 27 u proseku, a kada protivniku dozvolite toliki broj pokušaja golmanu rastu šanse da se istakne, ali i ekipi da primi pogodak. Kada Glazerove brojke budu u padu, to će biti znak da su crveno-beli zaigrali bolje.

Nasuprot tome, njegove sjajne odbrane već su skrenule pažnju mnogim evropskim gigantima, koji će nesumnjivo u narednom prelaznom roku, pokušati da se izbore za potpis vrsnog golmana, što bi za klub s Marakane bio veliki gubitak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading