NIJE MU BILO LAKO: Novak gutao knedle u Areni, a zatim učinio neočekivano! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi je došao i prošao, a pored zanimljivosti na parketu, interesantno je bilo i na tribinama.

NIJE MU BILO LAKO: Novak gutao knedle u Areni, a zatim učinio neočekivano! (VIDEO)

Foto: Starsport

Novak Đoković košarka derbi

Košarkaši Partizana u duelu sa večitim rivalom stigli su do druge ovosezonske pobede u Evroligi. Nakon velike borbe, rezultatskih preokreta, crno-beli su rezultatom 88:86 savldali Crvenu zvezdu Meridianbet i pored činjenice da se samo par minuta pre kraja susreta činilo da će gosti odneti bodove iz Štar Arene.

Verovatno ključni trenutak utakmice dogodio se kada je Aleksa Avramović postigao trojku kojom je Partizan stigao do prednosti koja je crveno-belima ostala nedostižna.

Taj trenutak sa radošću je dočekao i Stefan Đoković, sin najboljeg tenisera sveta, koji je za razliku od oca veliki navijač kluba iz Humske ulice.

Dok je Stefan proslavljao pobedonosne poene, Novak Đoković u trenutku nije reagovao, a zatim je sportski uputio aplauz Aleksi Avramoviću sa kojim je nedavno proslavljao uspehe srpskih sportista na dobro poznatom balkonu.

 

 

Treba napomenuti da je derbi meč između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet u Štark Areni, Novak pratio u društvu supruge Jelene i sina Stefana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
BREND PARTIZAN

28.10.2023 14:37

NOVAK POSTUJE BOLJEG !