GOREĆE MARAKANA: Delije najavile spektakularnu koreografiju PREKO CELOG STADIONA

Autor:

Sport

07.11.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki navijač dobija specijalno zaduženje u letku koji će ga sačekati na stolici.

GOREĆE MARAKANA: Delije najavile spektakularnu koreografiju PREKO CELOG STADIONA

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras Lajpcig u četvrtom kolu G grupe Lige šampiona u meču u kojem je pobeda imterativ. Izabranike Baraka Bahara samo trijumf ostavlja u igri za jedno od prva dva mesta koja donose evropsko proleće u elitnom takmičenju, odnosno barem treću poziciju koja bi ih preselila u Ligu Evrope.

Zbog toga su se delije pozvale na mobilizaciju kako bi bile dodatni vetar u leđa crveno-belima, a dodatni plus je smanjenje kazne UEFA pa će na Marakani biti 5.000 navijača više nego što se prvobitno očekivalo. Zato su delije pozvale saopštenjem svoje saborce da naprave još jedan spektakl pred početak meča, ali i da navijaju gromoglasno tokom svih 90 minuta.

- Za današnju utakmicu molimo navijače sa severa, istoka i zapada, da dobro pročitaju letke koje budu zatekli na svojim mestima i da ispoštujemo svi dogovor kako bi priredili još jedan spektakl, po čemu će se ova utakmica pamtiti! Da ulijemo dodatnu snagu našoj ekipi u trenutku izlaska na teren - stoji u poruci delija kojom je najavljena nema sumnje spektakularna koreografija preko celog stadiona kakva se mogla već videti ove i ranijih sezona u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading