''UČINIĆEMO SVE DA REŠIMO VELIKI PROBLEM NAPAJANJA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM'': Predsednik Vučić sa predstavnicima građana Brzog Broda (FOTO)

Autor:

Vesti

07.11.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je sredinom septembra tokom boravka u Nišu obećao da će primiti građane Brzog Broda koji protestuju zbog gradnje dalekovoda.

''UČINIĆEMO SVE DA REŠIMO VELIKI PROBLEM NAPAJANJA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM'': Predsednik Vučić sa predstavnicima građana Brzog Broda (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/avucic

Aleksandar Vučić sa građanima Brzog Broda

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima građana Brzog Broda o problemu dalekovoda i napajanja električnom energijom tog dela Niša i tom prilikom im obećao da će učiniti sve da se pronađe rešenje za taj problem.

- Danas sam sa predstavnicima građana Brzog Broda razgovarao o problemu dalekovoda i napajanja električnom energijom tog dela Niša. Moje obećanje stanovnicima ovog naselja jeste da ćemo učiniti sve da nađemo rešenje za ovaj očigledno veliki problem - objavljeno je na instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

Podsetimo, predsednik Vučić je sredinom septembra tokom boravka u Nišu obećao da će primiti građane Brzog Broda koji protestuju zbog gradnje dalekovoda i da će se tražiti način da njihov problem bude rešen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (74)

Loading
Aleks

07.11.2023 13:58

Gradjani ce biti obezbedjeni i problem ce biti resen.

Zana

07.11.2023 14:00

Vučić je čovek koji razume probleme ljudi i maksimalno se trudi da ih reši.

Kamin

07.11.2023 14:00

Председник када обећа он обећање и испуни, увек уз свој народ!

Ana

07.11.2023 14:03

Sastanak predsednika Vučića sa predstavnicima građana Brzog Broda ističe ozbiljnost problema snabdevanja električnom energijom u tom regionu