PRISNA SLIKA TANJE SAVIĆ SA DEČKOM OSVANULA NA INTERNETU: Evo šta pevačica radi sa 11 godina mlađim PILOTOM! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.11.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurila fotografija iz telefona!

PRISNA SLIKA TANJE SAVIĆ SA DEČKOM OSVANULA NA INTERNETU: Evo šta pevačica radi sa 11 godina mlađim PILOTOM! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić nedavno je uspela da pronađe sreću nakon turbulentnog perioda sa bivšim mužem. Naime, nekadašnja zvezda "Granda" trenutno uživa u ljubavi sa zgodnim pilotom Muhamedom Muki Bašićem i čini se da je sada srećnija nego ikada. Iako je razlika u godinama između njih čak 11, to im ne predstavlja problem, a njih dvoje se gotovo ne razdvajaju.

Inače, Savićeva je svoju intimu podelila sa svojim fanovima objavljivanjem zajedničke fotografije sa Bašićem iz lifta. Na slici ih vidimo nasmejane, a primetno je da je pevačica blistala pored svog partnera, te se pretpostavlja da konačno našla nekoga ko joj pruža pravu ljubav i podršku.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić sa dečkom

Podsećenja radi, Tanja Savić je svog 11 godina mlađeg dečka upoznala sa svojim sinovima Đorđem i Maksimom. Muhamed, poznatiji kao Muki, rodom je iz Bijeljine, a pre nego što se preselio u Ameriku, živeo je i radio u Nemačkoj i Belgiji. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek nedavno javno obelodanila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lepi

07.11.2023 08:58

...oboje. Ona se bliži 40. godini, izgleda kao baš mlada devojka, bar na ovoj slici.