TANJA SAVIĆ POBEGLA U MANASTIR! Neprestano kuka i moli za ZDRAVLJE, više ne može da IZDRŽI BOLEST!

Autor: P. R.

Zabava

03.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica spas traži u molitvi, hitno završila u Tumanima!

TANJA SAVIĆ POBEGLA U MANASTIR! Neprestano kuka i moli za ZDRAVLJE, više ne može da IZDRŽI BOLEST!

Foto: ST/N. MANDIĆ, ATA Images

Pevačica Tanja Savić otkazala je nastupe jer se loše oseća, a samo par dana pre saopštenja da neće nastupati, sa sestrom Biljom posetila je manastir Tumane, gde se pomolila za svoje i zdravlje svih ukućana. Pevačica nije precizirala koji tačno zdravstveni problem ima, ali je priznala da ne može da se izbori sa visokom temperaturom i da joj je glas promukao, što se čuje i na samom klipu u kom se obraća svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Tanja, baš kao i mnoge njene kolege zbog posla često zapostavi svoje zdravlje. Ako nastup otkaže jer je bolesna, zameriće se i menadžerima i vlasnicima, a sigurno će i publika biti razočarana. Jednom, dva puta bolesna, i odoše ugled i posao, pa zato ćuti i gura dok može da stoji na nogama. Ko je pita da l' ima temperaturu, šta je boli... Pevala bi Tanja i ovog puta, ali je ostala bez glasa, pa nije bilo moguće da uzme mikrofon - priča izvor, prenosi Svet, te nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić

- Tanja je sada shvatila da mora više da pazi na zdravlje. Ispraznile su joj se sve baterije, preumorna je, imunitet joj je pao, a ljudi mnogo traže. Ne sme da odbija nastupe, a mora što pre da ozdravi. Velika podrška su joj dečko Muki i sestra Bilja. Oni je vode po lekarima i nadaju se da će se Tanja brzo vratiti na scenu. A ona veruje u molitvu - govori dobro obavešteni izvor za pomenute medije.

Podsećanja radi, kako je Republika već pisala, Tanja Savić mora hitno na operaciju glasnih žica, inače neće moći da govori, a kamoli da peva, tvrde njeni bliski saradnici. Naime, folkerka je nedavno zbog zdravstvenog stanja otkazala nastup u Sloveniji, a zatim i sve ostale u narednih mesec dana da bi se pozabavila problemom s glasom.

Po ko zna koji put joj je pukao glas, pa je morala da otkaže svirku. Kada je dobila temperaturu, Tanja je posetila lekara i stanje je alarmantno. Ovo nije prvi put da joj predlažu operaciju. Prošli put se ponela veoma neodgovorno i čim joj se stanje malo poboljšalo, ona je nastavila da peva umesto da posluša doktore i što pre se operiše. Sada se poprilično uplašila. Posle Slovenije, odmah je otkazala i sve druge tezge koje je imala zakazane za naredni mesec da bi rešila zdravstveni problem. Prvo mora da stabilizuje temperaturu i dovede se u normalno stanje da bi mogla pod nož - ispričao izvor blizak pevačici za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading