TANJA SAVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Pevačica ne može da govori, OTKAZALA SVE TEZGE!

Autor:

Zabava

02.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka, posle Slovenije, pomerila i sve druge nastupe u narednih mesec dana.

TANJA SAVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Pevačica ne može da govori, OTKAZALA SVE TEZGE!

Foto: Republika

Pevačica Tanja Savić mora hitno na operaciju glasnih žica, inače neće moći da govori, a kamoli da peva, tvrde njeni bliski saradnici. Naime, folkerka je nedavno zbog zdravstvenog stanja otkazala nastup u Sloveniji, a zatim i sve ostale u narednih mesec dana da bi se pozabavila problemom s glasom.

Republika

Foto: Republika

Tanja Savić nije vodila računa o svom zdravlju, pa joj se stanje pogoršalo


- Po ko zna koji put joj je pukao glas, pa je morala da otkaže svirku. Kada je dobila temperaturu, Tanja je posetila lekara i stanje je alarmantno. Ovo nije prvi put da joj predlažu operaciju. Prošli put se ponela veoma neodgovorno i čim joj se stanje malo poboljšalo, ona je nastavila da peva umesto da posluša doktore i što pre se operiše - priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

- Sada se poprilično uplašila. Posle Slovenije, odmah je otkazala i sve druge tezge koje je imala zakazane za naredni mesec da bi rešila zdravstveni problem. Prvo mora da stabilizuje temperaturu i dovede se u normalno stanje da bi mogla pod nož.

Foto: Instagram.com

Tanja Savić pre nekoliko dana obavestila fanove da je bolesna

Inače, pre nekoliko dana Savićka se obratila publici putem videa na Instagramu.

- Dragi moji, imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva. Ne smem da pevam, imam temperaturu. Za sat idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći - rekla je Tanja tada, a kasnije se više nije oglašavala.


Kako Republika saznaje, umesto povratka nastupima, ona se vraća lečenju, čiji ishod je zasad veoma neizvestan.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading