OTIŠLA U SAD DA OSTVARI AMERIČKI SAN, A ŽIVI KOŠMAR: Kebina ćerka u Americi jurila milionera, pa OBRUKALA celu porodicu! (VIDEO)

Autor: M. K. V.

Zabava

27.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju gde je i šta radi mezimica poznatog folkera, dok ona u "obećanoj zemlji" niže blamove.

OTIŠLA U SAD DA OSTVARI AMERIČKI SAN, A ŽIVI KOŠMAR: Kebina ćerka u Americi jurila milionera, pa OBRUKALA celu porodicu! (VIDEO)

Foto: instagram.com/natashakeymusic

Ćerka folk pevača Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, koja je u Srbiji započela karijeru pevačice, pre desetak godina naprasno je odlučila da se preseli u Ameriku i pokuša da ostvari svoj "američki san". Međutim, po svemu sudeći, tamo živi pravi košmar. 

Pored toga što već celu deceniju nije posetila rodni Beograd, a s porodicom se viđa samo kad oni putuju preko okeana, jer ona ne sme da napušta zemlju zbog statusa azilanta, ni poslovno se tamo još nije ostvarila. 

U obećanu zemlju je navodno otišla, pre svega, kako bi u SAD izgradila muzičku karijeru, međutim, do sada od toga nema ništa. Takođe je pokušala da radi muziku za filmove i serije, ali se ni u tome nešto nije proslavila. Radila je i kao statista, a najveći blam je doživela kada se pojavila u jednom tamošnjem rijaliti šou-programu. 

Ona se u američkom rijalitiju "Millionaire matchmaker" u kome devojke pokušavaju da osvoje bogataša pojavila pod umetničkim imenom Nataša Key, a žiri ju je ismejao jer nije verovao da ima 29 godina. 

- Ti si pop-pevačica i imaš 29 godina - pitala je Natašu voditeljka pomenutog rijalitija, na šta je naša pevačica potvrdno odgovorila, a voditeljka je ironično nastavila:

- Koliko dugo imaš 29 godina?

- Koliko si dugo pop pevačica - upitao je istovremeno i jedan od članova žirija.

- Od svoje osamnaeste godine - rekla je Taša ko iz topa, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!

- Ako ona ima 29 godina, ja volim vagine - uskočio je član žirija iz čije konstatacije se da zaključiti da se deklariše kao gej. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dragan Kojić Keba oduvek je u svemu podržavao svoju mezimicu Tašu

Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je u ovom projektu ostala i praznih ruku. Nije se dočepala željenog milionera, koji je u ovom slučaju bio zgodni doktor po imenu Teo Kousouli.

On je završio s nekom drugom takmičarkom, a Nataša je nastavila tamo gde je stala.

Imala je još neke epizodne uloge na malom ekranu, maštajući i dalje o "američkom snu".

Iako se već nekoliko godina spekuliše o njenom dolasku kući, ona po svemu sudeći još nije regulisala papire u Americi, te kada bi jednom napustila tu zemlju, više ne bi mogla da se vraća. Ona se, na kraju, iako nije orijentisana prema istom polu, po nečijem savetu, ne bi li konačno dobila dokumente, prijavila kao lezbijka. To bi navodno trebalo da joj uspe, pošto u Srbiji, za razliku od SAD, nisu dozvoljeni gej brakovi, a to se u Americi tumači kao diskriminacija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

27.10.2023 18:57

Ona je teska budaletina