OVA PEVAČICA JE MILJENICA MAFIJAŠA I POLITIČARA: Volela je Gišku, bila udata za pripadnika Zvezdarskog klana, družila se s Trampom, a Regan u nju uložio 100.000 nemačkih maraka

Autor: M. K. V.

Zabava

16.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lela Andrić je devedesetih harala estradom, a izvesni teksaški milioner Džon Regan ju je u to vreme obasipao novcem i pažnjom, ali ona ipak nije prihvatila njegovu bračnu ponudu.

OVA PEVAČICA JE MILJENICA MAFIJAŠA I POLITIČARA: Volela je Gišku, bila udata za pripadnika Zvezdarskog klana, družila se s Trampom, a Regan u nju uložio 100.000 nemačkih maraka

Foto: Youtube.com printscreen


Kontroverzna pevačica Lela Andrić, koja je bila veoma popularna devedesetih godina prošlog veka, bila je miljenica žestokih momaka sa beogradskog asfalta, ali i moćnika sa domaće i svetske političke scene. 

Foto: facebook.com/printscreen

Đorđe Božović Giška bio je velika ljubav Lele Andrić


Naime, ludo je volela jednopg od najopasnijih kriminalaca osamdesetih Đorda Božovića Gišku, koji je pod nerazjašnjenim okolnostima ubijen 1991. tokom bitke za Gospić. Posle njegove pogibije folkerka se udala za Srđana Adžemovića, preko koga je takođe bila povezana sa beogradskim podzemlja.

Foto: Printscreen/TV Novosti

Lela Andrić i Srđan Adžemović imali su svadbu za pamćenje

Kako je sama govorila za medije, tokom prve godine braka stradali su im kumovi Branislav Lainović Dugi, koji je 2000. godine ubijen na Konjarniku, i Sredoje Šljukić Šljuka, likvidiran na Novom Beogradu 2002. A sve vreme je, kako kaže, bila zabrinuta za svoj i život supruga, jer su konstantno dobijali pretnje ubistvom. Zbog toga je bila srećna kada se razvela od Adžemovića, ne zbog njega, već zbog toga što joj je pored njega život visio o koncu. Posle ravoda, pevačica više nije viđana sa opasnim momcima.

- Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, sa kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Momci s vrelog asfalta su me obožavali, možda zato što sam bila vrela kao i asfalt s kog dolaze. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem - ispričala je Lela za Kurir pre nekoliko godina i dodala da je strahovala i za sopstveni život:

- Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života!

Foto: Youtube.com printscreen

Lela Andrić nikada nije potvrdila, ali ni demantovala romansu sa Giškom

Pre nego što se udala za pripadnika zvezdarskog klana, Lela je devedesetih medijima pričala o proscu iz Amerike.

Naime, kružile su priče da je navodni teksaški milioner Džon Regan uložio u nju 100.000 tadašnjih nemačkih maraka, a mnogi su se pitali da li on uopšte postoji. 

- Naravno da postoji. To je osoba koju posebno cenim i poštujem. On me podržava u svemu što radim. Voli da sam lepa i doterana, da putujem, kao i on. Dugo se znamo, ali još nisam odgovorila na njegovu bračnu ponudu, koja je do daljnjeg otvorena. Kad su tako važne odluke u pitanju, nisam impulsivna, volim sve lepo da sagledam sa svih strana - prokomentarisala je pevačica za Svet davne 1996. godine, dok na pitanje o njegovom novcu tada nije htela da odgovori, te naglasila da čovek neke stvrari ipak mora da zadrži za sebe.

Republika

Foto: Shutterstock

Donald Tramp i Lela Andrić su svojevremeno živeli u komšiluku


Andrićeva je govorila i o tome da joj je predsednik Donald Tramp bio prijatelj, s obzirom na to da je živela blizu njega i da je, kako ona tvrdi, voleo da se druži sa Srbima. 
- Donald Tramp jeste faca, ali je suviše mek kao muškarac, kad ga uporedim sa svojim budućim suprugom. Mada u svetu žene lude za njim i za njegovim bogatstvom, Tramp ne bi mogao mom Srđanu ni cipele da briše - govorila je neosredno pre udaje za Adžemovića, koji je posle braka sa Andrićevom, uplovio u bračne vode sa bivšom modelsicom i poslanicom u Skupštini Srbije Nevenom Stamenković, sa kojom se takođe razveo.

Andrićeva je u jednom od svojih poslednjih intervjua naglasila da se više ne bavi javnim poslom, te da izbegava da daje izjave za medije. Navodno je razvila privatni biznis u inostransvu i najmanje vremena provodi u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marko

27.10.2023 19:53

Harala estradom... Likusa nepoznata skroz,niko ne zna njene pesme.