OTKRIVENA TAJNA O KNELETU I NAŠOJ VODITELJKI: O ovome se pričalo devedesetih, u sve umešan i njen SUPRUG!

Autor:

Zabava

27.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka progovorila je o odnosu sa poznatim kriminalcem, nakon čega su godinama nastavile da se raspredaju priče.

OTKRIVENA TAJNA O KNELETU I NAŠOJ VODITELJKI: O ovome se pričalo devedesetih, u sve umešan i njen SUPRUG!

Foto: Ilustracija: Shutterstock, mup Republika

Voditeljka Suzana Mančić svojevremeno je otkrila kako je bila povezana sa žestokim momkom sa asfalta Aleksandrom Kneževićem Kneletom, koji je početkom devedesetih privlačio pažnju gde god se pojavljivao.

Republika

Foto: Ilustracija: Shutterstock, mup Republika

Aleksandar Knežević Knele je bio žestoki momak sa beogradskog asfalta

 

Naime, ona je u jednom intervjuu ispričala da je predvodnik dizelaške generacije i član kriminlanog Voždovačkog klana vozio njen porše. 

- Knele je poznavao mog supruga, e mene površno. Hteo je da kupi našeg "poršea" i provozao ga je par puta radi probe. Bio je fin i korektan. Žao mi je što je tako završio - rekla je tom prilikom poznata "Loto devojka", nakon Kneletove misteriozne smrti u poznatom beogradskom hotelu.

Foto: pixabay.com

Aleksandar Knežević Knele želeo je samo da vozi porše

Godinama kasnije mediji su spekulisali da je on Mančićki oteo automobil, čuveni porše, po kom je bio prepoznatljiv, jer je samo taj automobil "žarko želeo".
- Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku - navodi se na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih" gde se takođe polemislao na ovu temu.

Prema pisanju medija, prvi vlasnik pomenutog automobila bio je Vlada Kovačević Tref, a sledeći vlasnik bila je loto devojka. Dugo su kružile priče da je Knele obožavao taj automobil i da je samo rešio da ga uzme od voditeljke. 

Međutim, njegova devojka i najveća ljubav posle više od dve decenije je to navodno demantovala.

Podsećamo, Suzana Mančić u to vreme bila je udata za muzičkog sastava Sedmorica mladih Nebojšom Kunićem sa kojim ima dve Ćerke Teoodru i Nataliju.Voditeljka je svojevremeno ispričala kako se ljubav između nje i Nebojše rodila iz velikog prijateljstva. 1989. godine, a uprkos tome što je polagala velike nade u brak, on ipak nije potrajalao, pa je posle osam godina usledio razvod. Suzana je kasnije pronašla ljubav i 2018. godine ponovo se udala za Grka
Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Suzana Mančić danas je u srećnoj ljubavi sa Grkom Simeonom Ocomokosom

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

27.09.2023 09:38

Svi ti švaleri mirišu travu ili na dnu reke leže betonirani, a kibla mediji narodu nude g.