KAJA OSTOJIĆ IMALA BRUTALNU PORUKU ZA UDVARAČE: Muvaću samo momke mlađe 10 godina od mene!

Autor:

Zabava

27.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Kaja Ostojić kaže da se mnogo bolje slaže s mlađim nego sa starijim muškarcima i da neće više da pravi greške na tom polju.

KAJA OSTOJIĆ IMALA BRUTALNU PORUKU ZA UDVARAČE: Muvaću samo momke mlađe 10 godina od mene!

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Pevačica Kaja Ostojić kaže da ubuduće neće da bude u vezi ni s jednim momkom koji nije bar deceniju mlađi od nje!

Foto: printscreen/RTVPink

Kaja Ostojić 

 

Pevačica kaže da se mnogo bolje slaže s mlađim nego sa starijim muškarcima i da neće više da pravi greške na tom polju.


- Mediji vole da pišu o mom ljubavnom životu, ali ne bih da detaljišem o tome s kim sam sada. Život je lep... To da sam se samo prvi put udala iz ljubavi je glupost. Normalno da sam volela svakog partnera s kojim sam bila ili stupila u bračne vode. Moj treći brak je bio da bih ostala u Belgiji da bismo mogli da živimo tamo zajedno. Nije nam bio ovako potreban papir, bilo nam je lepo i bez papira i to je dokaz da nije bilo nikakve koristi posredi - rekla je pevačica, pa dodala:


- Sadašnji dečko je iz Beograda i moram da kažem da mi je mnogo lakše kad sam s mlađim u vezi. Neću više da budem u vezi ni sa kim ko nije mlađi od mene jedno deset godina.
Ostojićka tvrdi da nije materijalista, ali da voli da partner zarađuje više od nje ili makar isto.
- Volim muškarce koji su dominantni i imućni iako nikad nisam bila materijalista. Uvek sam se trudila da sama obezbedim sve, tako sam i vaspitana. To ne znači da treba da budem muško u vezi, već moj partner. On treba da zarađuje više od mene ili makar isto da bismo na tom polju mogli da se slažemo. Nije novac presudan, već ljubav, ali treba od nečega da se živi. Ima devojaka koje samo novac jure, ja nisam takva. Jurim ljubav, a sve što usput steknemo zajedno može samo dobro da dođe. Ne bih imala problem ni da izdržavam momka ako bi bio u situaciji da zarađuje manje od mene, ali bih sigurno stalno sugerisala da nađe bolje plaćen posao i bude ambiciozniji
- kaže Kaja.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Vesna

28.09.2023 00:43

Da li ova nazovi pevacica vidi sebe u ogledalu i kolika su joj usta,boze savuvaj