AFRICI SE PRVI PUT NIJE DALO: Možda se drugi put i udam za Volkova!

Autor:

Zabava

12.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika je priznala da je sve bilo spremno za svadbu i da su sve Volkov i ona pripremili, ali da im se tog puta nije dalo da stanu na ludi kamen.

AFRICI SE PRVI PUT NIJE DALO: Možda se drugi put i udam za Volkova!

Foto: Instagram

Pevačica Sandra Afrika zajedno s Ljupkom Stević i Vesnom Đogani gostovala je u jednoj televizijskoj emisiji, u kojoj je otkrila da se zamalo nije udala za fudbalera Vladimira Volkova, s kojim je nedavno obnovila ljubav.

Foto: printscreen/instagram

Sandra Afrika i Vladimir Volkov

Naime, Afrika je priznala da je sve bilo spremno i da su sve Volkov i ona pripremili, ali da im se tog puta nije dalo da stanu na ludi kamen.

- Trebalo je da se udam za Vladimira Volkova. Napravili smo spisak zvanica, ali izjalovilo se. Eto, to se desilo tada, sada ćemo videti - kazala je ona. 

Inače, pevačica i fudbaler su osvežili romansu, a Afrika je bila najveselija na rođendanu svog dragog. Proslavi je prisustvovalo 30 njegovih prijatelja, a goste je zabavljao Nenad Jovanović.

Foto: printscreen/instagram

 

Kako ga je atmosfera ponela, Volkov je uzeo mikrofon i zapevao devojci numeru "Dozvola za ljubav", koju u originalu izvodi Dejan Matić.

- Dozvola za ljubav nek mi bude oduzeta kad sam je isterao iz mog sveta, zbog mene jednu ženu duša boli - pevao je Volkov svojoj devojci. Dok je Volkov bio u transu, Sandra je sve vreme igrala u provokativnoj narandžastoj haljini koja je pokazala sve njene atribute. Ona se tom prilikom prisetila i prvog zarađenog honorara.

- Sećam se prvog honorara od dinara do dinara, koliko sam tačno zaradila. To je bilo s Ćirom, pevali smo u nekom klubu u Cirihu. Otišli smo kući i danas taj novac moj menadžer Mikiša čuva. Nije potrošen nijedan dinar, nijedan evro, to mi je kao talija, Mikiša sve meša s tim prvim honorarom - da se množi - objasnila je pevačica na rođendanu svog dragog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading