AFRIKA ODUVALA KITIĆA! Sudbinski susret Sandre i Mileta posle 15 GODINA, pevač u ŠOKU! NEPRIJATNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.05.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina je spojila nekadašnje saradnike na jednoj svadbi u Nemačkoj, ali susret nije bio prijatan!

AFRIKA ODUVALA KITIĆA! Sudbinski susret Sandre i Mileta posle 15 GODINA, pevač u ŠOKU! NEPRIJATNO! (VIDEO)

Foto: Republika, ATA Images

Pre nekoliko dana se u Nemačkoj dogodio susret o kojem bruji region. Pevačica Sandra Afrika i pevač Mile Kitić, koji dugo godina nisu bili u dobrim odnosima, pevali su na jednoj svadbi zajedno.

Republika

Foto: youtube.com/Mile Kitic

Sandra Afrika i Mile Kitić

Podsećamo, Sandra je svoju karijeru započela kao Miletova igračica pre mnogo godina, da bi kasnije i sama ušla u muzičke vode. Spekuliše se da je ovo njihov prvi susret posle 15 godina. Pojavila su se dva snimka sa ove svadbe. Na prvom se vidi kako Mile pristiže dok Sandra peva. On je pogledao u njenom pravcu, a ona ga je totalno iskulirala.

 

 

Na drugom snimku oni sede za istim stolom. Afrika i dalje kulira Mileta i snima se telefonom, a on gleda u njenom pravcu setnim pogledom.

 

 

Iako se prvenstveno spekulisalo da je do prekida saradnje došlo zbog ljubomore Marte Savić, Sandra je ovo jednom prilikom demantovala.

- Ja sam samo bila uvređena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine Tucaković prim, pošto je ona meni pisala pesmu "Afrika", a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila - pričala je Afrika svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading