AFRIKA OKO MIKROFONA OKAČILA ROLEKS, ZLATNU KAJLU I EVRE: Osvanuo snimak pevačice sa nastupa, jedva drži pare u rukama! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.04.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna gde će sa parama!

AFRIKA OKO MIKROFONA OKAČILA ROLEKS, ZLATNU KAJLU I EVRE: Osvanuo snimak pevačice sa nastupa, jedva drži pare u rukama! (FOTO)

Foto: Instagram.com/borasantana

Pevačica Sandra Afrika, koja je zahvaljujući brojnim nastupima i bakšišu koji zarađuje uspela da pokrene biznis prodaje stanova u Šapcu, nastupala je na jednom privatnom veselju na kojem je bio i nekadašnji zadrugar, sada voditelj Bora Santana.

Bora je na Instagramu objavio snimak s početka veselja, kada su gosti tek poustajali i krenuli da đuskaju sa Afrikom, a kada je pevačica ušla u kadar, videlo se da su joj ruke već pune novčanica.

Sandri su gosti tražili pesme, a ona je, obučena u mini haljinu, okićena masivnim, zlatnim lancem i skupocenim "roleksom", pevala jedva držeći sve evre koje je "smotala" oko mikrofona.

Podsećanja radi, Republika je nedavno ekskluzivno pisala kako Sandra Afrika, inače obožavalac skupocenih nakita i satova, u svojoj kolekciji ima više od 10 čuvenih "roleksa", a vrednost samo jednog koji je nedavno pazarila iznosi 88.000 evra. Inače, vrednost svih satova koje pevačica poseduje dostiže cenu čak dva stana u Beogradu.

Republika

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika satovi "roleks"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading