DANAS VAŽI ZA NAJBOLJEG FRAJERA NA ESTRADI: Šok transformacija muža Mije Borisavljević, nećete verovati kako je pevač pre izgledao! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je nekada izgleda potpuno drugačije, a onda je usledila drastična promena u fizičkom izgledu.

DANAS VAŽI ZA NAJBOLJEG FRAJERA NA ESTRADI: Šok transformacija muža Mije Borisavljević, nećete verovati kako je pevač pre izgledao! (FOTO)

Foto: instagram.com/bojanbokigrujic

Bojan Grujić

Bojan Grujić, muž i kolega pevačice Mije Borisavljević danas važi za jednog od najprivlačnijih muškaraca na estradi a nekada je izgledao potpuno drugačije. Pevač se prisetio svojih muzičkih početaka u "Zvezdama Granda" davne 2008. godine, a primetno je da se od tada mnogo promenio.

- To je bio baš baš naporan put. Nisam ja to nekako specijalno odlučio, prosto se tako desilo. Bio sam baš mlad i te 2008. godine ili 2009. čak, kada sam bio u "Zvezdama Granda" bio sam baš mršav. Imao sam možda 70 ili 80 kilograma - objasnio je Bojan, pa spomenuo kako su njegove kolege iz takmičenja reagovale na njegovu promenu:

- Sećam se da sam ispao tada, otišli smo Petar Mitić, Saša Kapor i ja u baraž i sledeće godine kada sam se pojavio gledali su me i pitali se ko je ovaj. Sale i Žika su bili u šoku, pa bukvalno za godinu dana sam se toliko promenio. Ceo život se bavim sportom, ali tada je došao takav period da donesem odluku.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bojan Grujić nekad i sad

Mnogo brže smrša nego što se ugoji, ako par dana malo propusti sklizne za deset kilograma. Ja kažem: "Čoveče, da li je moguće ovo" - otkrila je Mia zbog čega se voditelj našalio i pitao je da li oseti tu razliku od deset kilograma.

- Pa naravno, kako se ne oseti! (smeh) - odgovorila je pevačica i nasmejala sve u studiju.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bojan Grujić nekad i sad

Podsetimo, prošlog leta Bojan i Mia svoju dugogodišnju ljubav ozvaničili su izgovaranjem sudbonosnog "da" i priredili svadbeno veselje. Istog dana krstili svoju ćerkicu Teu koja je ujedno proslavila svoj prvi rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading