CARINICI NA GRADINI PRONAŠLI ŽENU U HAUBI! Nerealna scena na graničnom prelazu

Autor:

Hronika

25.03.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vozilom je upravljao strani državljanin (32) koji je izjavio da nema ništa da prijavi, ali su se carinici ipak odlučili da vozilo detaljnije pogledaju.

CARINICI NA GRADINI PRONAŠLI ŽENU U HAUBI! Nerealna scena na graničnom prelazu

Foto: Uprava carina

Na graničnom prelazu Gradina su carinici u saradnji sa policijom pronašli ilegalnu imigrantkinju koja je pokušala da pređe granicu skrivena ispod haube automobila.

Carinici su u saradnji sa policijom u petak 24. marta 2023. godine sprečili pokušaj jedne ilegalne imigrantkinje da pređe granicu skrivena ispod haube automobila. Incident na graničnom prelazu Gradina dogodio se tokom večeri u ptak kada je izdvojen sa strane automobil marke "pežo 407" sa stranim registarskim tablicama, prenosi Kurir.

Vozilom je upravljao strani državljanin (32) koji je izjavio da nema ništa da prijavi, ali su se carinici ipak odlučili da vozilo detaljnije pogledaju. Otvorili su hauub i ostali su zatečeni prizorom koji je bio pred njima - u prostoru između hladnjaka i motora bila je skrivena žena.

Pomenuti prostor veoma je rizičan zbog vreline motora, kao i zbog skučenog motora. Pretpostavlja se da je ovaj način prevoženja ilegalnih migranata moguć samo na kratkim deonicama puta, dovoljnim da se pređe granični prelaz. Pronađena migrankinja je zajedno sa vozačem i automobilom predata policiji u dalju nadležnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading