"SLABO PIJEM, TO STE VIDELI U SERIJAMA" Vuk Kostić otvorio kabare-klub i progovorio o noćnom životu, pa ŠOKIRAO PRIZNANJEM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.03.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Kostić je za naš portal istakao da će i on sam naći na sceni kabarea.

Vuk Kostić večeras je uplovio u ugostiteljstke vode, te je tako otvorio lokal u prestonici pod nazivom "Astoria Cabaret Club". Ovom prilikom, glumac je stao ispred objektiva portala Republika i otkrio šta ga je navelo na ovaj neočekivani potez, kao i šta možemo očekivati od njegovog objekta koji je već okupio brojne poznate face.

- Odmah da kažem, nisam otvorio restoran, ovo je kabare-klub! Možete očekivati laganu muziku, lagane note uz nešto da se bocne, popije... Strana, latino, afrička, domaća muzika, ma sve će biti ovde. Možemo očekivati i nastup Sandre Rešić ovde, što da ne, zavisi kako se pokaže večeras (smeh) - ističe Vuk na samom početku razgovora za kamere našeg portala.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vuk Kostić i Neša Grbić

- Ja ovo ne gledam kao biznis, već kao neko prijateljstko druženje više puta mesečno. To bi se ionako dešavalo, samo bi bili kod nekoga kući, pa smo smislili ovo. Moj dragi prijatelj Neša Grbić, kojeg znam dugi niz godina, sa kojim imam toliko uspomena, i krštenja, i svadbe i rođenja... Tako smo odlučili i došli na ovu ideju: "Zašto ne bismo otvorili nešto za nas" - priča glumac.

Kostić je ovom prilikom istakao i da ne pije često, te da mu je taj neslavni epitet dodeljen zbog uloga u filmovima i serijama.

- Ja slabo pijem! To ste vi nešto gledali po serijama i tako, ali slabo, blage sam narave generalno. Izlazim, ali samo u takva neka mesta zatvorenog tipa, klubove i splavove koji drže moje drugari, ali smo sad rešili da nešto promenimo. Kabare je nešto novo i osveženje, neće biti kao svaki drugi, što bi mi Balkanci rekli, normalan izlazak - govori Vuk za Republiku i otkriva da će se i on naći na sceni svog lokala.

- Naravno! Više puta mesečno ću se i ja naći u kaberuu, ne jednom sigurno, a dvaput je već više - smeje se Kostić.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vuk Kostić otvorio kabare klub

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading