SASTAV IZ SREMSKIH MIHALJEVACA SE NALAZI U ODLIČNOJ FORMI: Lider na tabeli bez pobede u poslednja dva ligaška meča!

Autor:

Sport

23.03.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Srema u derbiju, uz trijumf tima iz Beške na gostovanju u Manđelošu stvara krug od tri tima koja će deliti prvo mesto sa po 37 bodova.

SASTAV IZ SREMSKIH MIHALJEVACA SE NALAZI U ODLIČNOJ FORMI: Lider na tabeli bez pobede u poslednja dva ligaška meča!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

U okviru 18. kola Sremske lige u Sremskim Mihaljevcima igra se jedan od derbija prvenstva i sigurno derbi meč kola, ekipa Srema će ugostiti lidera na tabeli, sastav Budućnosti

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva, maksimalan učinak ima jedino Hajduk iz Beške, odmah ispod njih sa sedam bodova u tri uvodna kola nastavka prvenstva sakupio je tim iz Sremskih Mihaljevaca. Zbog niza odličnih rezultata i uz nešto slabije partije lidera ove dve ekipe su na samo tri boda zaostatka za prvim mestom.

Ekipa Srema je jedini tim u ligi koji i dalje ne zna za poraz na svom terenu. Na devet odigranih mečeva zabeležili su učinak od šest pobeda i tri podele bodova.

Član uprave Srema, Lazar Bežanović je za naš portal povodom meča sa liderom poručio:

- U prolećni deo prvenstva smo ušli sa novim trenerom, Dragoslavom Antonićem, a pored njega smo igrački kadar osvežili sa desetak novih igrača. Predstoji nam duel sa ekipom koja je od kad je zauzela prvo mesto nije ga ispustila. Očekujemo lepu utakmicu, dugačka je sezona, ima dosta utakmica, na nama je da igramo i da damo svoj maksimum na svakom meču,a rezultat će pokazati da li je to dovoljno za nešto više. Mi ćemo nastojati da radimo i na infrastrukturi, želimo da klub polako podižemo na viši nivo i mislimo da smo na dobrom putu. 

Stefan Bajlović, kapiten ekipe je takođe izneo svoje mišljenje povodom meča sa sastavom Budućnosti:

- Kao kapiten mogu da kažem da sam uveren da će ekipa dati svoj maksimum, koji će na kraju rezultirati pobedom u ovom derbiju Sremske lige. Sa trenerom Antonićem smo napredovali u više segmenata, za kratak period smo sa novim igračima napravili odličnu hemiju. U prošlom kolu smo naneli sastavu iz Vojke prvi poraz na njihovom terenu u sezoni i time smo pokazali da smo spremni za velike domete. 

Jesenji prvak, ekipa Budućnosti je u poslednja dva kola na svoj bodovni saldo dodala samo jedan bod, pa im gostovanje u Sremskim Mihaljevcima ne dolazi baš u najboljem trenutku. Od 37 bodova koliko trenutno ima lider na tabeli, 22 su osvojili na svom terenu, dok su 15 zabeležili na gostujućim stadionima.

Na domaćem terenu u Salašu Noćajskom jesenji prvak je upisao za sada samo jedan poraz i upravo taj neuspeh su zabeležili u duelu sa nedeljnim rivalom, ekipom Srema koja je tada na gostovanju slavila sa 2:1.

Srem (Sremski Mihaljevci) - Budućnost (Salaš Noćajski)

Nedelja, 26. mart od 15.30

Teren u Sremskim Mihaljevcima

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading