ANTONIĆ JE SKLOPIO MOZAIK: Srem ulazi spreman u nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

02.03.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda kreću takmičarski mečevi.

ANTONIĆ JE SKLOPIO MOZAIK: Srem ulazi spreman u nastavak prvenstva!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Prošlogodišnji prvak Međuopštinske lige nastavio je sa odličnim partijama i u višem rangu. Na zimsku pauzu sastav iz Sremskih Mihaljevaca otišao je sa treće pozicije Sremskog ranga.

Republika

Za vreme zimske pauze došlo je do promene trenera, Dragan Antonić će u nastavku prvenstva biti na klupi Srema. U igračkom kadru je stiglo dosta novih lica, koja su za vreme pripremnog perioda pod dirigenskom palicom novog šefa stručnog štaba polako uključena u rad kluba.

Tokom priprema bilo je planirano odigravanje većeg broja kontrolnih mečeva, ali je viša sila uticala da Srem odigra samo tri prijateljska susreta. Savladan je sastav Kamenog iz Ašanje i Radničkog iz Iriga, dok je ubeležen poraz od ekipe Radničkog iz Nove Pazove.

Lazar Bežanović, član uprave kluba je za naš portal povodom starta prvenstva za vikend poručio:

- Trener Antonić je odradio odličan posao za vreme piprema i mislim da je fizička sprema igrača na visokom niovu. Pripremni period je prošao kako smo i zamišljali, uz par povreda pojedinih igrača, ali igrači su odlino uigrani. Što se tiče prvog kola prolećnog dela prvenstva, utakmica kao i svaka, posle pauze biće teško za oba tima. Nadamo se da će kvaliteti našeg sastava doći do izražaja i da će bodovi ostati na našem terenu. Liga je ove sezone dosta izjednačena, timovi su približnog kvaliteta i u gornjem i u donjem delu i očekuje nas jako zanimljiva borba na svim frontovima.

Prolećni deo prvenstva ekipa započinje predstojćeg vikenda na svom terenu protiv Hajduka iz Višnjićeva. U prvom susretu ova dva tima u Višnjićevu je slavio domaći sastav rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading