ZA NJIH REČ PORAZ NE POSTOJI: Pobedom u derbiju pitanje šampiona, rešeno je! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je pitanje šampiona već rešeno.

ZA NJIH REČ PORAZ NE POSTOJI: Pobedom u derbiju pitanje šampiona, rešeno je! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Temnić 1924

Prethodnog vikenda nastavljeno je takmičenje u okviru Prve rasinske okružne lige, a već u prolećnoj premijeri lider iz Varvarina bez većih problema slavio je na gostovanju u Parunovcu gde je istoimenu ekipu savladao rezultatom 2:0.

 

Druga prolećna runda ovog takmičenja donela je i veliki derbi u kojem su se sastale dve prvoplasirane ekipe, Temnić 1924 i Sloga iz Ćićevca.

Oko 500 navijača prisustvovalo je današnjem derbiju celokupnog šampionata koji je bez većih poteškoća pripao domaćim fudbalerima koji su slavili rezultatom 3:0. Golove za domaću ekipu postigli su Nemanja Čabrić, Danijel Mihajlović i Dušan Ćosić.

 

 

Još jednom su Varvarinci pokazali da uz dobar tim i naporan rad, rezultat ne može da izostane i ne čudi da je ekipa Temnića 1924 u dosadašnjem toku šampionata u 19 odigranih prvenstvenih mečeva ostvarila čak 18 pobeda, a uz sve navedeno, današnjim susretom su uspeli i da se revanširaju velikom rivalu koji je jedini uspeo u aktuelnoj sezoni da iz meča protiv varvarisnkog kluba izađe neporažen (2. kolo; 14. avgust 2022. godine: Sloga Ćičevac - Temnić 1924 2:2).

I pored činjenice da je do kraja ovosezonskog takmičenja ostal oda se odigra čak 15 mečeva, može se reći da je prednost varvariske ekipe, koja u ovom momentu iznosi 13 bodova, nedostižna i da se ekipa Temnića 1924 već sada može pripremati za narednu sezonu i učešće u Zoni Zapad.

 

U narednom, 20. kolu, Temnić 1924 gostuje u Lozni ekipi Sloge.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading