"ŠAJA ARENA" JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Ukoliko padne i jesenji prvak na njoj, očekuje nas jako zanimljiva borba za prvo mesto!

Autor:

Sport

23.03.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koja može da odluči dalji tok prvenstva.

"ŠAJA ARENA" JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Ukoliko padne i jesenji prvak na njoj, očekuje nas jako zanimljiva borba za prvo mesto!

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

Prolećna premijera

Predstojećeg vikenda na programu je prvo kolo prolećnog dela prvenstva Opštinske lige Inđija-Stara Pazova. U derbiju prvog kola, po nekima i derbi prvenstva igraće se na Šaja Areni gde će ekipa 27. Oktobra ugostiti sastav Planinca

Republika

Sastav iz Šatrinca dugogodišnji je član opštinskog ranga, i sada je ekipa na svim nivoima spremna za plasman u viši rang. Sa učinkom od pet pobeda, dve podele bodova i samo jednog poraza zimsku pauzu proveli su na trećoj poziciji sa 17 bodova. Jedini poraz ekipa 27. Oktobra upisala je upravo sa rivalom na prolećnoj premijeri. 

Na Šaja Areni ekipa je tokom jesenjeg dela odigrala četiri meča i zabeležila je isto toliko trijumfa, postigla je 12 golova, dok je njihov golman savladan samo jednom. Imajući u vidu ove parametere kao i pripreme koje su igrači prošli nema sumnje da će nedeljni duel biti jako dobar. 

Iz redova 27. Oktobra su povodom prolećne premijere za naš portal poručili:

- Da je neko pre samo godinu dana u okolini i šire pričao da će Šaja biti u situaciji da se bori za sam vrh tabele niko im ne bi verovao. Posle veoma teškog perioda za naš klub, pre godinu dana uprava je zasukala rukave i ojačala je sve redove, podmladila upravu i igrački kadar i sada je sve postavljeno na zdrave osnove. U nedelju nas očekuje utakmica koja može da promeni dalji tok prvenstva, pozivamo sve navijače i iskrene ljubitelje fudbala da dođu i prisustvuju pravom spektaklu koji će biti odigran na "Šaja Areni" uz nezaboravnu Južnoameričku atmosferu koju prave navijači Šaje, inače najbolja navijačka grupa u okolini, popularni "Alkos Force".

Ekipa iz Rivica je do titule jesenjeg prvaka stigla sa bodovnim saldom od 21 boda, prvi sledeći tim na tabeli ima samo jedan manje, dok trećeplasirani 27. Oktobar ima 17 bodova. Planinac je ove sezone u ligi pored sedam pobeda upisao i dva poraza. Oba neuspeha zabeležio je u duelima sa drugoplasiranim timom Dunava.

U prvom duelu u Rivcu između Planinca i 27. Oktobra slavio je domaći tim minimalnim rezultatom.

27. Oktobar (Šatrinci) - Planinac (Rivac)

Nedelja, 26. mart od 15 časova

Stadion "Šaja Arena"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading