BODOVI SU IMPERATIV: U duelu crveno i crno-belih sve karte su na stolu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se velika borba crveno i crno-belih.

BODOVI SU IMPERATIV: U duelu crveno i crno-belih sve karte su na stolu!

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Pobedniku subotnjeg duela u Crvenki ostaje nada da se može umešati u borbu za vrh tabele PFL Sombor i pokušati da dostigne aktuelnog lidera Hajduk iz Stapara.

 

Na startu prolećnog dela šampionata ekipa ČSK Pivare je poražena na gostovanju u Obrovcu od ekipe Borca 46 rezultatom 1:2, da bi prethodnog vikenda sa 2:0 bila bolja od Borca iz Bačkog Gračca čime su zadržane šanse za borbu za sam vrh tabele.

Crno-bele iz Čelareva očekuje teško gostovanje na stadionu "Milorad Džomba" protiv iskusne i kvalitetne ekipe Crvenke. Izuzetno je zanimljivo bilo i u prvom ovosezonskom duelu dve ekipe koji je ČSK dobio rezultatom 2:1. 

Uoči predstojećeg duela svoja očekivanja izneli su trener Miroslav Pavlović i vezni fudbaler David Ileš.

- Kao prvo želim da pohvalim naše momke na vrednom radu tokom ovih mesec ipo dana. Nismo lepo startovali, ali se utisak u drugom meču itekako popravio i u pozitivnom, sportskom duhu idemo da se nadmećemo sa izuzeno jakim protivnikom kog krajnje respektujemo - započeo je svoje izlaganje trener Pavlović i dodao:

- Očekujem da moji igrači izađu na teren hrabro, da koristimo prilike koje nam se ukažu, da budemo čvrsti i koncentrisani, jer iskusna ekipa kao što je Crvenka svaku šansu će pokušati da valorizuje. Njima ne igraju dva važna igrača zbog suspenzije, ali ni nama ni njima to neće posebno ni značiti.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Predstoji veliki derbi

 

Optimizam ne skriva ni David Ileš:

- Izaćićemo čvrsto sa namerom da pobedimo, protivnika izuzetno respektujemo. Bićemo spremni da odgovorimo na sve izazove, vredno smo trenirali i očekujem da će nam se isplatiti naporan rad. Crvenka je izuzetno nezgodan i jak tim, pokriven na svim pozicijama, teško će biti i zbog toga što smo gosti. Moramo da igramo svoju igru i nadamo se da ćemo se vratiti sa bodovima u Čelarevo.

PFL Sombor, 18. kolo:

Crvenka (Crvenka) - ČSK Pivara (Čelarevo)

Stadion: "Milorad Džomba"

Datum: 18. mart 2023. godine

Početak: 15 časova

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading